• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopistossa on kevään aikana julkaistu uusia hyvinvointipalveluja. Pandemiatilanteen myötä helppokäyttöisille hyvinvointipalveluille on tullut kasvava tarve. Varalassa halutaan tarjota asiakkaille mahdollisuuksia liikkua ja huolehtia hyvinvoinnista, vaikka nyt ei konkreettisesti pääsisikään paikanpäälle Varalaan. Valmennukset sopivat hyvin yritysten hyvinvointiohjelmiin ja työntekijöiden on helppo toteuttaa näitä kotona. Hyvinvoinnin verkkokurssit ovat asiantuntijoiden kokoamia ja kurssien videoilla näkyy tuttuja kasvoja Varalasta.

Ihmisten arkielämä ja elintavat ovat muuttuneet pandemian myötä siirtämällä työpisteen kotitoimistolle ja liikkumisen ohjatuista tunneista omaehtoiseen liikuntaan niin kotona kuin luonnossa. Etätyön lisäännyttyä luonnollisesti työmatkaliikunta on vähentynyt ja paikalleen jumiudutaan kenties enemmän kuin työpaikalla. Samalla kotona ollessa saattaa sortua napostelemaan aiempaa useammin, jos ei arkirytmi pysy yhtä säännöllisenä kuin ennen. Toisaalta teknologian hyödyntäminen ja sen tuomat mahdollisuudet ovat lisääntyneet huomattavasti. Varalan hyvinvoinnin verkkokurssit mahdollistavat kurssille osallistumisen joustavasti ja vaivattomasti itselle sopivaan aikaan ja sopivassa paikassa. Syke Tribe -sovelluksen kautta suoritettavat kurssit kulkevat kätevästi puhelimen mukana missä vain.

Miten yritykset voivat hyödyntää työhyvinvoinnissa verkkovalmennuksia?

– Meillä on parhaat kokemukset yrityksissä toteutetuista valmennuksissa ns. hybridi mallista, joissa aluksi herätellään motivaatio esim. matalan kynnyksen testillä (kehonkoostumus, Energiatesti tai Firstbeat hyvinvointianalyysi), jonka jälkeen asiakas/organisaatio lähtee oman arvomaailmansa pohjalta luomaan tavoitetta”, Varalan valmenta Jari Salmi kertoo.

Asetettua tavoitetta kohti mennään yhdessä verkkovalmennuksen tukemana. Yritysten henkilöstön kannalta syntyy positiivinen kierre henkilöstön keskuudessa, kun iso osa henkilöstöstä lähtee yhdessä kohti omaa tavoitettaan. Yhteinen ”pöhinä” yrityksen sisällä saa aikaan vertaistukea ja myös yhteisöllisyys kehittyy suotuisasti.

Hyvinvointia jokaiseen tarpeeseen

– Olemme hyvinvointipalveluissamme ylpeitä toteuttamistamme verkkovalmennuksista, jotka ovat saaneet hyvän vastaanoton asiakkaiden keskuudessa. Useat ovat jo saaneet tukea omaan arkeensa valmennustemme kautta. Kun sinä voit hyvin, myös lähimmäisesi voivat hyvin, Varalan Urheiluopiston hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni toteaa.

Verkkokaupasta löytyy kursseja kaiken tasoisille liikkujille. Etätyön jumittamat lihakset avaa Niska-hartiaseudun kivuista eroon ja notkeutta lisää Liikkuvuus hallintaan, kun taas napostelun saa haltuun ilmoittautumalla mukaan Ravinnolla vireäksi -kurssille. Jos olet vielä hieman hukassa sen suhteen, miten voisit lisätä liikuntaa tai jos et ole löytänyt motivaatiota arjen aktivoimiseen, Liikettä Elämään on loistava vaihtoehto.


Lisää Varalan verkkovalmennuksista

Lisää työhyvinvointiohjelmista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top