Jooga Cocktail

Seuraavat Jooga Cocktail- viikonloput

Kevään 2024 viikonloput

Jooga Cocktail by Studio Vintti 16.-17.3.2024. Peruttu

Jooga Cocktail by Varala 18.-19.5.2024

Jooga Cocktail by Varala
12.-13.10.2024

Jooga Cocktail by Studio Vintti
30.11-1.12.2024

Tutustu myös Hidasta & Hellitä -viikonloppuihin


Pysähtyminen oman itsen äärelle on kultaa!

Olemme järjestäneet suosittua Jooga Cocktail -viikonloppua vuodesta 2017 saakka jo yli kymmenen kertaa. Tule sinäkin harjoittelemaan pysähtymistä ja arjen velvoitteista irti päästämistä. Tämä joogatapahtuma sopii kaikille eikä vaadi aikaisempaa joogataustaa.

Jooga Cocktail -viikonlopun aikana saat hellittää kaikesta tekemisestä ja kääntää huomioisi kohti omaa itseäsi ja hyvinvointiasi. Niin ihanaa! Joogaharjoitusten teemoina ovat mm. läsnäolon, itsensä hyväksymisen sekä myötätunnon harjoittelu unohtamatta hauskuutta ja leikkisyyttä. Joogan ei tarvitse olla vakavaa, välillä voi vaikka ratketa nauruun.

Meille ohjaajina on tärkeää luoda salliva ilmapiiri siten, että tunnet itsesi tervetulleeksi joogamatolle ja siten, että harjoitus palvelee tarpeitasi parhaalla mahdollisella tavalla. Harjoitusten muokkaus on enemmän kuin suotavaa – ei siis minkäänlaista suorituspakkoa. Harjoitukset sopivat kaikille ja olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Huomaathan, että voit varata majoituksen jo perjantai-illasta. Soita 03 2631211.


Mikäli tapahtuma on täynnä, voit ilmoitatutua tapahtumiin jonottajaksi. Saat ilmoituksen sähköpostiisi jos paikkoja vapautuu.


Tiedustelut

Kuitunen Elina
Liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntija
+358 44 493 9851


Hinnat ja ilmoittautuminen


Jooga Cocktailit 2024

18.-19.5.2024 Jooga Cocktail by Varala


12.-13.10.2024 Jooga Cocktail by Varala


30.11-1.12.2024 Jooga Cocktail by Studio Vintti


Hinnat

La-su 2hh täysihoidolla 265 €
La-su 1hh täysihoidolla 299 €
ilman majoitusta 225 €

Lauantain osallistuminen 165 €, sis. harjoitukset, lounas, välipala, päivällinen ja sauna

Ohjelma

Tutustu Syyskuun Jooga Cocktail ohjelmaan tästäKurssista sanottua

”Jooga Cocktail oli ihana irtiotto arjesta. Tunneissa oli hyvää vaihtelua dynaamisen joogan ja rentoutusten välillä. Iso kiitos ohjaajille. Lisäksi ruoka oli todella hyvää. Kurssiin voisi sisältyä myös esimerkiksi vapaaehtoinen liikuntakokeilu.”

”Joogatunnit olivat superhyviä. Viikonlopun jälkeen kroppa oli ihan uudessa kuosissa. Samoin mahtavaa oli se, että pääsi valmiiseen pöytään nauttimaan KOTIruoasta.”

”Mukava joogaviikonloppu, sujuva, kivasti taukoja, sopiva ohjelma. Kävelymeditaatioon olisi voinut mennä rauhallisempaa tahtia ja astangan ja lauantain ensimmäisen joogan tuntien paikat olisin vaihtanut päikseen. Mutta oikein hyvä viikonloppu! Kiitos”

”Kaikki oli niin kivaa ja hyvin suunniteltu. Olen vääntänyt vihersmoothien joka päivä. Tänään menossa taas joogaan. Oli kyllä ihana päivä. Kun olin vain päivän, niin olisin voinut vielä tiiviimmän päivän viettää, mutta ymmärrän, että voisi joskus ottaa rauhallisemmin. Erityisesti Minnin tunti oli niin ihana, samoin nautin Johannan maljarentoutuksesta ja tunnista. Meditaatio kävely oli vähän tynkä, mutta maljarentoutus pelasti. Ruoka oli hyvää ja seura, nautin joka hetkestä. Nesteet lähti liikkeelle tehokkaasti😀. Kiitos ihanat valoisat opet🥰”


Tutustu Jooga Cocktail ohjelmaan

Jooga Cocktail -malliohjelma

MALLIOHJELMA


Tuntikuvaukset ja ohjaajat

Aikaisempien kurssien tuntisisältöjä

Ohjaajia

johanna rajamaki fitness yoga

Johanna Rajamäki
Yoga Alliance 200h
Chi Therapeutics – Clare Gates Sjöblom pääohjaaja
Koulutuksen fokuksena Yin jooga.
Muita opettajia: Sarah Powers

fitness yoga

Minni Suni on toiminut ryhmäliikunnan parissa erilaisissa tehtävissä vuodesta 1995 ja hän on aloittanut joogaharjoittelun vuonna 2007. Joogaopettajan tutkinnon (Yoga Alliance, 500 hrs) hän on suorittanut Singaporessa vuonna 2009–2010. Päivätyökseen Minni toimii hyvinvointipalvelupäällikkönä Varalan Urheiluopistossa.

Elina Kuitunen on ohjannut ryhmäliikunta tunteja jo reilun kymmenen vuotta. Jooga flow ja äänimaljat ovat erityisen tärkeitä.  Jooga opit ovat  Villa Mandalasta Loviisasta.

Ohjaajat Jooga Cocktail powered by Studio Vintti

Jooga Cocktail powered by Studio Vintti

Anu ja Sanni ovat Tampereen luovimmaksi hyvinvointiustudioiksi tituleeretun Studio Vintin perustajat ja voimanaiset. Studio Vintti on tarjonnut vuodesta 2017 monipuolisia jooga- ja hyvinvointi palveluita Näsilinnankadulla Tampereella. www.studiovintti.fi

Anu Niemi on rakastettu teatteriopettaja, näyttelijä ja joogaopettaja, joka on jo vuosien ajan opettanut ihmisille kehon ja mielen salaisuuksia. Anun maanläheinen, rehellinen ja valoisa läsnäolo sekä pitkä opetustausta tekevät matkastasi turvallisen ja lempeän kulkea. Pohjanmaalta kotoisin olevan Anun käsissä ovat monen ikäiset teatteriopiskelijat löytäneet kontaktin kehoonsa ja mieleensä, oppien ymmärtämään itseään syvemmin ja paremmin. Teatterin puolella Anu on moniottelija, joka on opettamisen ja näyttelemisen lisäksi ohjannut ja käsikirjoittanut esityksiä sekä teatterille että sirkukselle. 

Näyttelijä (FIA), Teatteriopettaja (TeM, KK & Draamapedagogi), Integral (I 200h ja II 170h)- ja Yin-joogaopettaja, kasvojoogaopettaja, lastenjoogaohjaaja, Ilmajooga- ja Yoga Wheel -ohjaaja ja Äänimaljahoitaja 

Sanni Haahdenmaa on parhaillaan fysioterapeutiksi opiskelava näyttelijä, Kaizen-Muse-luovuusvalmentaja ja lempeästä tyylistään tunnettu joogaopettaja. Kaarinasta kotoisin oleva Sanni on tuttu teatterilavoilta, tv-töistä sekä myös musiikin maailmasta. Neljän lapsen äiti on tehnyt töitä naisten ja äitien hyvinvoinnin edistämiseksi ja voimaannuttamiseksi. Hoitavat, tiibetiläiset äänimaljat kuuluvat Sannin monipuoliseen osaamiseen. Sannille uuden luominen, ideointi ja oppiminen ovat elämäntapa. Sannin valovoima ja rakkaus luovat ihmisille turvallisen ilmapiirin etsiä, kokea ja löytää.

Näyttelijä FIA, Kaizen-Muse Creativity Coach, Integral- ja Yin-joogaopettaja, kasvojoogaopettaja, lastenjoogaohjaja, Ilmajooga- ja +35C* OmFlow -ohjaaja, Sacred Pregnancy- ja Naisesta äidiksi -ohjaaja.

Malliohjelma Jooga Cocktail Powered by Studio Vintti

Tuntikuvaukset Jooga Cocktail powered by Studio Vintti

Lempeä jooga 

on lempeä hatha-tunti, joka sopii ihan jokaiselle. Tunnilla vahvistetaan, notkistetaan ja tasapainotetaan sekä kehoa että mieltä. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta! Tutustumme joogan perusteisiin, kuten asanaharjoitukseen ja niiden turvallisiin linjauksiin, hengitysharjoituksiin (Pranayama), silmäharjoitteisiin (Netra Vyayamam) sekä lyhyisiin meditaatiohetkiin. Tunnilla edetään rauhalliseen tahtiin jokaisen omaa kehoa kuunnellen. 

Kävelymeditaatio kauniissa Pyynikin maisemissa 

Meditaatio on omaan mieleen tutustumista ja sen aloillaan pitämistä lempeästi. Se on itsensä tarkkailua, jonka tarkoituksena on lisätä hyvää oloa ja rentoutta. Kävelymeditaation tarkoitus on vähentää stressiä, parantaa keskittymiskykyä ja auttaa ongelmien ratkaisussa. Meditaation aikana hengitetään puhdasta ulkoilmaa, avataan pehmeästi kehoa ja keskitytään liikkeen avulla omaan kehoon, hengitykseen ja ajatuksiin. Pyritään löytämään rento ja tarkkaileva olo ilman suorittamista. Pukeudu sään mukaisesti, lämpimästi. Kävelyvauhti on rauhallinen.

Hehkujooga® 

Studio Vintin kasvojooga on enemmän kuin pelkkää kasvojumppaa. Hehkujooga® on kokonaisvaltainen harjoitus, jonka päämääränä on nimensä mukaisesti saada sinut hehkumaan. Hehkujooga® palauttaa rauhan ja levollisuuden kasvoillesi.
Hehkujooga® on erityisesti sinulle, jos:

-kasvosi tuntuvat kireiltä ja rasittuneilta
-kärsit kireistä leukaperistä, kuorsaat, narskutat tai puret hampaita yhteen silmäsi tuntuvat väsyneiltä
-koet, että peilikuvasi ei vastaa enää mielialaasi
-käytät paljon aikaa ruudun äärellä
-tunnet kadottaneesi hehkun kasvoiltasi

Meille jokaiset kasvot ovat kauniit ja yksilölliset. Eletty elämä ja koetut tunteet saavat näkyä. Mikään ei silti estä sinua hehkumasta! Miten paljon käytämmekään aikaa kehomme lihasten huoltoon, mutta kasvot unohdamme lähes poikkeuksetta. Kasvoissamme on lihaksia, joiden kireys ja ylityöskentely vaikuttavat huomattavasti ilmeeseemme. Yhtälailla alityöskentelvät lihakset tuovat kasvoille väsyneen ilmeen.

Hehkujooga® on joogaharjoitus, jossa keskitymme kasvojen ja pään alueen lihasten vahvistamiseen ja rentouttamiseen. Isossa osassa ovat myös erilaiset rentouttavat kasvohieronnat, jotka tehdään kasvoöljyä apuna käyttäen. Hehkujooga-workshopissa kasvohieronta tehdään Flow Cosmeticsin Arctic Beauty Oilia käyttäen. Arctic Beauty Oil on täyteläinen öljyseerumi, joka vahvistaa ihoa, lisää kimmoisuutta, suojaa ihoa antioksidanttisesti ennenaikaista vanhenemista vastaan, helyttää ja kirkastaa ihon väriä. Seerumi sopii hyvin myös herkälle ja punoittavalle iholle sekä auttaa rauhoittamaan ihoärsytyksiä. Sinulla on myös mahdollisuus ostaa itsellesi Arctic Beauty Oil kotiin viemisiksi.

Hehkujoogaan® kuuluu olennaisena osana koko kehon rentoutta edistävät harjoitukset. Ohjaamme sinua pois totutuista kasvoja kuormittavista tavoista ja ujutamme arkipäivään uusia, hyvää tekeviä rutiineja. 2,5 tunnin työpajaan kuuluu harjoituksen lisäksi yhteinen teetauko ja äänimaljarentoutus. Suosittelemme, että poistat kasvoilta meikin ennen workshopia. Hehku on kauneutta, joka kumpuaa sisältä päin.

Aamun Yinjoogaharjoitus (tunteet & hengitys) 75 min 

Yin on kiinalaiseen lääketieteeseen ja meridiaanioppiin pohjautuva joogaharjoitus. Fyysisellä tasolla Yin-harjoituksessa nesteytetään sidekudoksia pitkien, rentouttavien asanoiden (jooga-asentojen) avulla. Kiinalaisen lääketieteen mukaan pitkien asanoiden ajatellaan paineistavan kehon meridiaaneja (energiakanavia), jotka sijaitsevat sidekudoksissa. Kun meridiaaneihin kohdistetaan ensin painetta asanan avulla ja sen jälkeen vapautetaan paine siirtymällä asanasta pois – on mahdollista saada liikkeelle energiakanaviin jumiutunutta energiaa. Tästäkin syystä Yin-harjoitus on myös hyvin meditatiivinen joogamuoto, ja sitä kutsutaankin joogan hiljaiseksi harjoitukseksi. Aamun harjoituksessa keskitytään myös hengitykseen ja havainnoidaan harjoituksen nostamia tunteita.

Äänimatka 60 min 

Studio Vintin rentouttava äänimatka on tunnin mittainen sukellus hoitavaan äänimaisemaan.

Tunnin aikana soivat useat hoitavat soittimet, mm. kristalliset ja metalliset äänimaljat, kalimba, gongi, tuulikellot…ja tärkeimpänä tietenkin hiljaisuus.

Sinun ei tarvitse muuta kuin sulkea silmäsi ja antaa äänen hoitaa kehoa ja mieltä. Äänimatkan hoitava teho perustuu ennen kaikkea soitinten luomaan kauniiseen äänimaisemaan, mikä johdattaakin mielesi lempeästi pois arjesta. Kehostamme on suuri osa vettä, joka pääsee värähtelmään soitinten luoman äänivärähtelyn ansiosta. Yhtenä tärkeänä soittimena resonoit siis myös Sinä.

Suosittelemme pukeutumaan äänimatkalle lämpimästi ja rennosti. 


Tutustu Varalan varaus- ja peruutusehtoihin

Muuta Varalassa

HyväOlo-viikonloppu sopii kaikille, jotka hakevat uusia elämyksiä liikunnasta ja tykkäävät liikkua porukassa.