Jooga Cocktail

Jooga Cocktail -viikonloppu

Joulukuussa 11.-12.12.2021
Lisäsimme paikkoja. Varmista paikkasi ajoissa.

Voit ilmoitatutua tapahtumiin jonottajaksi. Saat ilmoituksen sähköpostiisi jos paikkoja vapautuu.

Tapaamisiin Varalassa joogamatolla


Tule mukaan suositulle Varalan Jooga Cocktail -viikonlopulle!

Väsyttääkö? Tuntuuko olo uupuneelta? Kaipaatko vaihtelua kotimaisemiin tai etätyöskentelyyn? Tule virkistäytymään talven ja koronavuoden jälkeen joogan, kauniiden maisemien sekä maukkaiden ruokien pariin.

Teemme viikonlopun aikana useampia jooga-, rentoutumis- ja meditaatioharjoituksia. Mukana on myös äänimaljat. Kaikki harjoitukset on suunniteltu siten, että ne sopivat joogaan tutustuville tai omaa harjoitustaan syventäville. Harjoitukset virkistävät, tasapainottavat sekä rentouttavat kehoa ja mieltä. Erityisesti Yin-joogaharjoitukset ja äänimaljarentoutumiset aktivoivat parasympaattista hermostoa ja näin poistavat stressin tuntemuksia kehosta. Olemme vetäneet Johannan kanssa viikonlopun jo useamman kerran ja uskallamme luvata, että kokonaisuus toimii erinomaisesti.

Jooga Cocktail viikonlopun kokonaisuus on vastapainoa arjen intensiiviselle elämälle, kaikelle menemiselle ja tekemiselle, toisin sanoen aikaa kääntää huomio omaan itseen. Tule mukaan pysähtymään ja hiljentämään tahtia. Nähdään Varalassa joogamatoilla!

joogaa, terveellistä ravintoa, rentoutumista

Hinnat

Hinta 239 € /hlö, sis. täysihoito 2hh
Hinta 279 €/hlö, sis. täysihoito 1hh
ilman majoitusta 210 €
vain lauantaille 125 €


Kurssista sanottua

”Jooga Cocktail oli ihana irtiotto arjesta. Tunneissa oli hyvää vaihtelua dynaamisen joogan ja rentoutusten välillä. Iso kiitos ohjaajille. Lisäksi ruoka oli todella hyvää. Kurssiin voisi sisältyä myös esimerkiksi vapaaehtoinen liikuntakokeilu.”

”Joogatunnit olivat superhyviä. Viikonlopun jälkeen kroppa oli ihan uudessa kuosissa. Samoin mahtavaa oli se, että pääsi valmiiseen pöytään nauttimaan KOTIruoasta.”

”Mukava joogaviikonloppu, sujuva, kivasti taukoja, sopiva ohjelma. Kävelymeditaatioon olisi voinut mennä rauhallisempaa tahtia ja astangan ja lauantain ensimmäisen joogan tuntien paikat olisin vaihtanut päikseen. Mutta oikein hyvä viikonloppu! Kiitos”

”Kaikki oli niin kivaa ja hyvin suunniteltu. Olen vääntänyt vihersmoothien joka päivä. Tänään menossa taas joogaan. Oli kyllä ihana päivä. Kun olin vain päivän, niin olisin voinut vielä tiiviimmän päivän viettää, mutta ymmärrän, että voisi joskus ottaa rauhallisemmin. Erityisesti Minnin tunti oli niin ihana, samoin nautin Johannan maljarentoutuksesta ja tunnista. Meditaatio kävely oli vähän tynkä, mutta maljarentoutus pelasti. Ruoka oli hyvää ja seura, nautin joka hetkestä. Nesteet lähti liikkeelle tehokkaasti😀. Kiitos ihanat valoisat opet🥰”


Tutustu Jooga Cocktail -malliohjelmaan

Lauantai          

10.00 Tervetuloa -infoa ja esittäytyminen / Minni Suni

11.00 Jooga-harjoitus 1, esimerkiksi Heart Opening Flow 75 min / Minni Suni                                

12.30 Lounas -myös vegaanivaihtoehto

13.30  Kävelymeditaatio kauniissa Pyynikin maisemissa päättyen meditaatioon salissa 60 min / Johanna Rajamäki

15.00  Puhdistavan smoothien valmistamisen demo ja välipala / Johanna Rajamäki  

16.30 Jooga -harjoitus 2, esimerkiksi Yin jooga and Selfcare -harjoitus päättyen äänimaljarentoutukseen 75 min / Johanna Rajamäki

17.45   Äänimaljarentoutuminen Yin -joogaharjoituksen päätteeksi 15 min / Johanna Rajamäki

18.30 alkaen   
Mahdollisuus saunomiseen klo 22.00 saakka oman kiireettömän aikataulun mukaisesti.

Sunnuntai       

Aamiainen tarjolla klo 7.30-9.00

9.00 Aamun joogaharjoitus 75 min / Minni Suni

10.30 Mielen Detox: meditaatio ja äänimaljarentoutus 60 min / Johanna Rajamäki

Suihku, huoneiden luovutus ja pakkaaminen

12.30 Lounas ja kurssin päätösja palaute


Tuntikuvaukset ja ohjaajat

Varalan Jooga Groove

Varalan Jooga Groove -harjoitus on dynaaminen ja rennon hauska harjoitus, jossa liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen ja musiikin rytmittämänä. Aloitamme harjoituksen aurinkotervehdyksen variaatioilla ja liitämme niihin seisten tehtäviä liikkeitä. Tunti on rento, mutta hikinen aloitus joogaviikonlopulle ilman kilpailua tai suorituspaineita! Harjoitukseen pääsee mukaan aloittelija ja se sopii myös joogaa harrastaneellekin.

Kävelymeditaatio

Ohjattu kävelymeditaation kauniissa Pyynikin maisemissa.  Kävelymeditaatio on maadoittava ja rauhoittava harjoitus, joka sopii hyvin hidastamaan kiireistä mieltä. Kehon liike rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä ja kehoa. Päätämme kävelymeditaation saliin.

Puhdistava smoothie

Teemme yhdessä helpon puhdistavan smoothien, jonka voit ottaa osaksi arkeasi. Smoothie sisältää kesäkurpitsaa, kurkkua, lehtikaalia, sitruunaa, inkivääriä, vehnänorasta sekä vettä.

Maksaa ja sappea puhdistava Yin jooga ja kristallimaljaäänirentoutus

Yin jooga on rauhallinen harjoitus, joka sopii niin uusille joogaajille kuin myös jo harjoiteillekin. Maksaa ja sappea puhdistavat asanat tukevat kehon sekä mielen puhdistumista kevään kynnyksellä ja rauhoittavat mieltä. Lisääntyvä valon määrä voi myös aiheuttaa rauhattomuutta ja voimme tasapainottaa kehoa ja mieltä yin joogaharjoituksen avulla.

Pysähdymme asanoihin 3-5 minuutin ajaksi ja kuuntelemme kehoamme sekä hengitystämme. Tämä hoitava ja rentouttava joogan muoto aktivoi kehomme meridiaaneja (energiakanavia), lihaskalvoja, niveliä sekä aineenvaihduntaa ja tasapainottaa mieltä.

Yin -harjoitukset ovat aina mielenkiintoinen matka omaan sisimpään. Yin joogan avulla sukellat syvemmälle kehotietoisuuteen päästäen irti vanhasta ja poimien mukaan jotakin uutta ja vahvistavaa.

Tuorepuuron valmistus

Valmistamme virkistävän tuorepuuron saunalla, jonka voimme sitten nauttia sunnuntaina aamulla. Jos osallistut lauantaiksi niin voit ottaa tuorepuuron mukaan lähtiessäsi.

Tuorepuurot ovat käteviä ja helppoja sekä terveellisiä välipaloja. Tuorepuuro sisältää gluteenittomia kaurahiutaleita, chia siemeniä, kauramaitoa, auringonkukan siemeniä, kurpitsansiemeniä, taateleita sekä mustikoita.

Yin & Yang -yhdistelmätunti

Yin & Yang -yhdistelmäharjoituksessa yhdistyvät rauhoittavat ja rentouttavat harjoitteet sekä vahvistavat ja dynaamiset liikkeet. Aloitamme tunnin dynaamisella Yang -osuudella ja päätämme sen rauhoittavaan Yin -osuuteen. Dynaamisessa Yang -osuudessa liikkeet yhdistyvät toisiinsa hengityksen rytmittämänä. Päätämme harjoituksen loppurentoutukseen.

Mielen detox – ohjattu meditaatio ja äänimaljarentoutus 

Teemme yhdessä hengitysharjoituksia sekä ohjatun meditaation ja päätämme yhteisen hetken äänirentoutukseen.

Kristallimaljaäänirentoutus

Pysähdymme kuuntelemaan kristallimaljojen puhdistavaa, tasapainottavaa sekä voimaannuttavaa ääntä. Kristallimaljojen harmonisoivat soinnut vapauttavat kehon sekä mielen jännitystiloja.  Äänimaljojen värinä rentouttaa kehoa solutalolta alkaen ja tasapainottaa mieltä sekä kehoa.

Johanna-rajamaki

Johanna Rajamäki
Yoga Alliance 200h
Chi Therapeutics – Clare Gates Sjöblom pääohjaaja
Koulutuksen fokuksena Yin jooga.
Muita opettajia: Sarah Powers

minni

Minni Suni on toiminut ryhmäliikunnan parissa erilaisissa tehtävissä vuodesta 1995 ja hän on aloittanut joogaharjoittelun vuonna 2007. Joogaopettajan tutkinnon (Yoga Alliance, 500 hrs) hän on suorittanut Singaporessa vuonna 2009–2010. Päivätyökseen Minni toimii hyvinvointipalvelupäällikkönä Varalan Urheiluopistossa.

Tutustu Varalan varaus- ja peruutusehtoihin

Muuta Varalassa

HyväOlo-viikonloppu sopii kaikille, jotka hakevat uusia elämyksiä liikunnasta ja tykkäävät liikkua porukassa.