Alumnitoiminta

Olemme Varalassa käynnistäneet alumnitoiminnan. Haluamme pitää yhteyttä omiin valmistuneisiin opiskelijoihimme ja vanhoihin työntekijöihimme, ottaa heidät mukaan toimintaamme ja tarjota mahdollisuuksia verkostoitua muiden alumnien kanssa. Haluamme myös kuulla alumneiltamme ajankohtaisimman tiedon työelämästä, jotta voimme hyödyntää sitä opetuksen kehittämisessä. 

Varalan alumnitoimintaan ei ole jäsenmaksuja, vaan kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen. Järjestettäviin alumnitapahtumiin on erillisiä osallistumismaksuja. 

Oletko alumni? 

Meillä alumneiksi lasketaan kaikki, jotka ovat opiskelleet tai työskennelleet Varalassa.  

Miten pääset mukaan? 

Helpoin tapa tulla mukaan on täyttää verkkolomake, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla alumnitoiminnan tapahtumista. Muista myös tilata Varalan uutiskirje varala.fi, niin saat meidän viimeisimmät kuulumiset.  

Keräämämme yhteystiedot tallentuvat Varalan järjestelmään ja niitä käytetään pelkästään alumniviestintään. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle, tai edes vanhalle koulukaverillesi. Voit milloin tahansa poistua postituslistaltamme lähettämällä pyynnön osoitteeseen alumni@varala.fi 

Miksi Varala haluaa pitää yhteyttä alumneihinsa? 

Olet edelleen yksi meistä! Meille on todella tärkeää tietää minne meiltä valmistuneet ovat urallaan päätyneet. Saamme alumnien kautta tärkeää tietoa työelämän trendeistä ja tarpeista, joita kuuntelemalla voimme muokata myös opetustamme. Haluamme myös, että alumnit tietävät mitä meillä on meneillään, jotta he osaavat tarpeen tullen esimerkiksi suositella meitä koulutuspaikaksi, kumppaniksi tai työpaikaksi. Tietysti haluamme tehdä hommat ensin niin hyvin, että tekee mieli suositella. 

Mitä alumni hyötyy osallistumisesta? 

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuksia tavata vanhoja ja uusia ystäviä, inspiroitua ja haastaa omia ajatusmalleja, sekä kokea jotain uutta. Tapahtumissa on paikalla alumneja eri uravaiheista. Jotkut ovat saaneet töitä, jotkut uusia asiakkaita ja useat uusia ystäviä.  

Alumnitoiminta hyödyttää sinua myös ammatillisesti. Voit verkostoitua oman alan huippuosaajien kanssa, rekrytoida itsellesi uusia kollegoja tai alaisia ja kehittää omaa ammatillista osaamistasi järjestämissämme tapahtumissa. Lisäksi saat tietoa ajankohtaisista asioista, Varalan muista tapahtumista sekä koulutusmahdollisuuksista. 

Haluaisitko tarjota asiantuntemustani käyttöömme? 

Olemme iloisia, jos haluat tarjota asiantuntemustasi käyttöömme. Lähestymme mielellämme tarvittaessa omia alumnejamme.  

Kuinka usein ja millaisia tapahtumia Varala järjestää? 

Alumneille järjestetään vuosittain erilaisia tapahtumia ja ilmaisia Teams-tietoiskuja eri aiheista. Ilmoitamme sisällöistä näillä sivuilla ja sähköpostitse. Aloitamme tapahtumien ja tietoiskujen järjestämisen, kun olemme saaneet sopivan määrän alumneja mukaan toimintaamme.


Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä/rekrytoinnista/lisäkouluttautumisesta? 

Olemme järjestäneet asian helpoksi, sinun ei tarvitse tietää keneen tulee olla yhteydessä. Ota vain yhteyttä alumni@varala.fi ja kerro kiinnostuksestasi, selvitämme oikean henkilön täällä päässä. 

Katja Laaksonen, LitM
TYRSKY hankekoordinaattori
+358 50 123 4567 | katja.laaksonen(at)varala.fi

katja laaksonenTiimiakatemia® organisaatiosertifikaatti todistaa, että organisaatiossa on käytössä tiimioppimisen ja tiimivalmentamisen periaatteet ja käytänteet. Sertifioidussa organisaatiossa on luotu oma, näihin periaatteisiin ja käytänteisiin pohjautuva mallinnus. Organisaatiossa on sertifikaatin edellyttämä tieto-taito sekä kokemus tiimivalmentamisesta ja tiimioppimisesta.