Joona Rantala -salibandyleiri

Joona Rantalan isännöimä salibandyleiri järjestetään Varalan Urheiluopistolla kesäkuun viimeisellä viikolla 24.-27.6.2024.

Mukaan mahtuu 80 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leiri on suunnattu 2010-2013 syntyneille tytöille ja pojille.

Viikon aikana on luvassa laadukasta lajivalmennusta, oheistreenejä ja hauskaa yhdessäoloa.

Leirin lajiharjoitukset painottuvat taidon opetteluun. Lajiharjoituksissa perehdytään muun muassa harjoitteisiin, jotka ovat auttaneet Rantalaa hänen matkallaan kohti huippua. Viikon aikana tutustutaan tarkemmin erilaisiin laukaisuteknisiin asioihin ja tyyleihin.

Paikkoja on rajoitetusti, joten nyt kannattaa pitää kiirettä ilmoittautumisen kanssa.

Kuva: Michal Tarabík


Hinta ja ilmoittautuminen

Hinta 405 €/hlö

Hinta sisältää majoituksen, ruokailut, ohjelman, Flowpark Varalassa seikkailun ja leiripaidan.

Tiedustelut:

tatu.peltonen@varala.fi
puh. +358 443459905

Tutustu leirin esimerkkiohjelmaan

Muutokset mahdollisia.


Joona Rantala

Joona Rantala on jo useamman vuoden lukeutunut maailman huippupelaajien joukkoon. Nuoresta iästä huolimatta hän on ehtinyt kokea jo paljon salibandyn parissa erilaisissa joukkueissa ja maissa. Tällä hetkellä hän pelaa Nokian KrP:n F-liiga joukkueessa sekä Suomen maajoukkueessa. Urallaan Rantala on voittanut mm Suomen mestaruuden, nuorten MM-kultaa, Suomen Cupin mestaruuden ja hän oli mukana myös 2022 pronssiin päättyneissä miesten MM-kisoissa Suomen joukkueessa.

Rantala tunnetaan timanttiseksi kehittyneestä taidosta hallita palloa pienissäkin tiloissa, hyvästä syöttövalikoimastaan ja erittäin tarkasta laukauksesta. Rantalan yksi isoimmista vahvuuksista kentällä on se, että hän ei ole koskaan profiloitunut pelkästään maalintekijäksi tai syöttökoneeksi, jolloin vastustajan on vaikeampi ennakoida hänen seuraavaa liikettä. Tästä hyvä osoitus on yli 40 maalia yhdellä F-liiga kaudella ja seuraavalla kaudella puolestaan saman liigan syöttöpörssin voitto.

Tervetuloa!

Kuva: Suomen Salibandyliitto