Ravintola Säde ja Kahvila Anna

Tietoa Varalasta-13

Ravintola Säde

Ravintola Säteessä nautitaan päivän ateriat: aamiainen, lounas ja päivällinen. Säteessä järjestetään myös isompien ryhmien kahvitukset sekä iltapalat kurssilaisille ja leiriläisille. Lähes 200-paikkainen ravintolasali soveltuu myös illanviettopaikaksi tai erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Ilmoitukset mm. erikoisruokavalioista sähköpostitse keittiömestari Antti Kungas, sähköpostit etunimi.sukunimi(at)varala.fi.

Ravintola Säteen ruokailuajat

Aukiolo- ja ruokailuajat löydät täältä: https://varala.fi/varala-info/
Tutustu lounas- ja päivällislistaamme tästä

Huom! Lounaalle ja päivälliselle voi tulla ilman varausta, ostamalla lounaslipun vastaanotosta. Maksuksi käy myös Ticket lounasseteli.
Ryhmät yli 10 hlöä, ennakkovaraus p.03-2631 211 / myynti.

Edellä mainittuja aikoja pidennetään tarpeen mukaan ohjelmien sujuvuuden takaamiseksi ja ruuhkahuippujen tasoittamiseksi.

Ravintolamme valmistaa ja toimittaa tarjoilut myös kokous- ja saunatiloihin. Tutustu Varalan menuihin

Kahvila Anna

AVOINNA

Aukioloajat löydät täältä: https://varala.fi/varala-info/

Varalan respassa on myynnissä kahvia, pikku naposteltavaa, virvokkeita ja makeisia.

Kahvila

Kahvila Anna on viihtyisä hengähdyspaikka päärakennuksen alakerrassa. Kesäisin kahvilan edustalla on terassi. Annasta löydät makeaa ja suolaista purtavaa herkutteluun tai pikku nälkään. Kahvilan 50 asiakaspaikan ansiosta kahvilassa on tilaa myös ryhmien tilauskahvituksille.

Meillä voit maksaa kaikilla maksukorteilla (ei Diners).

Kahvilan puodissa on myynnissä mm. matkalla tarvittavia hyödyllisiä pientarvikkeita ja kotikuntoiluun tarkoitettuja kuntoiluvälineitä.