Ravitsemusterapia

Ravitsemuksella on merkittävä vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteemme. Ravitsemusterapian avulla voidaan tukea yksilön urheilullisia tavoitteita, maksimoida suorituskykyä ja palautumista sekä ennaltaehkäistä vammojen syntyä tai tukea niiden kuntoutusta. Ravitsemusohjauksesta hyötyvät niin kuntoilijat kuin urheilijatkin. Ravitsemusterapia soveltuu myös hyvin esimerkiksi painonhallinnan tai elämäntapamuutoksen tueksi, erityisruokavalioiden koostamisen tueksi (mm. kasvis- tai vegaaniruokavalio), vatsavaivojen helpottajaksi, avuksi raudanpuutteeseen, ja syömishäiriöiden tai häiriintyneen syömiskäyttäytymisen hoitoon.  

Vastaanotollani jokainen henkilö kohdataan yksilönä. Tavoitteet, muutostoimenpiteet ja konkreettiset keinot, millä niihin päästään, pohditaan yhdessä. Ravitsemusohjauksessa näen asiakkaat aina kokonaisuutena – ohjaus toteutetaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Ohjaustyylini on voimavarakeskeinen ja asiakaslähtöinen. Vastaanotolle ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat.  


HINNASTO

Ensikäynti 60 min, 119 € 

Seurantakäynti käytetyn ajan mukaan:  

  • max. 45 min 90 €
  • max 60 min 119 € 

Kolmen kerran paketti, 279 €
Kolmen käynnin ravitsemusohjauspakettiin kuuluu 60 min ensiohjaus ja kaksi 45 min seurantakäyntiä. Seurantakäyntien avulla saat jatkuvaa tukea ja ohjausta, mikä on usein tärkeässä roolissa pitkäaikaisten tulosten saavuttamisessa. Kolmen kerran paketti sopii hyvin esimerkiksi painonhallinnan haasteisiin, syömispulmiin tai urheilijan suorituskykyä edistävien ravitsemuskäytäntöjen edistämiseen.


Ajanvaraus

Varaa aika sähköpostitse: titta.mehtanen(at)varala.fi
Otsikoi viestisi ”Ravitsemusterapia”

Varalan vastaanotossa maksuvälineenä käy myös Edenred, E-passi ja Smartum.

Mahdolliset peruutukset tehdään sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta tai puhelimitse 03 2631 111 viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50% käynnin hinnasta.


Tiedustelut ravitsemusterapiaan liittyen

Titta Mehtänen
+ 358 44 345 9924, titta.mehtanen@varala.fi


Läheiselle lahjaksi hyvinvointia ja vinkkejä esim. elämäntapamuutoksen tueksi.

Osta lahjakortti varalashopista


Ravitsemusterapeutti

Titta Mehtänen 

  • Olen koulutukseltani terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti 
  • Erityisosaamisalueitani ovat urheilijoiden ja kuntoilijoiden ravitsemus, syömishäiriöt, painonhallinta ja vatsavaivat 
  • Ravitsemusohjauksessa minulle tärkeää on antaa asiakkaalle konkreettista apua tavoitteisiin pääsemiseen sekä tukea ruokailun joustavuutta ja ruokailoa 
  • Jos sinulla on omaan ruokailuusi liittyviä kysymyksiä, joita haluat pohtia ammattilaisen kanssa, varaa aika!