Ravitsemusterapia

Ravitsemuksella on merkittävä vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteemme. Ravitsemusterapian avulla voidaan tukea yksilön urheilullisia tavoitteita, maksimoida suorituskykyä ja palautumista sekä ennaltaehkäistä vammojen syntyä tai tukea niiden kuntoutusta. Ravitsemusohjauksesta hyötyvät niin kuntoilijat kuin urheilijatkin. Ravitsemusterapia soveltuu myös hyvin esimerkiksi painonhallinnan tai elämäntapamuutoksen tueksi, erityisruokavalioiden koostamisen tueksi (mm. kasvis- tai vegaaniruokavalio), vatsavaivojen helpottajaksi, avuksi raudanpuutteeseen, ja syömishäiriöiden tai häiriintyneen syömiskäyttäytymisen hoitoon.  

Vastaanotollani jokainen henkilö kohdataan yksilönä. Tavoitteet, muutostoimenpiteet ja konkreettiset keinot, millä niihin päästään, pohditaan yhdessä. Ravitsemusohjauksessa näen asiakkaat aina kokonaisuutena – ohjaus toteutetaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Ohjaustyylini on voimavarakeskeinen ja asiakaslähtöinen. Vastaanotolle ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat.  


HINNASTO

Ensikäynti 60 min, 119 € 

Seurantakäynti käytetyn ajan mukaan:  

  • max. 30 min 60 € 
  • max. 45 min 90 €
  • max 60 min 119 € 

Ruokapäiväkirjan analysointi + ohjaus 169 € 

Jos haluat ruokapäiväkirjan analysoinnin, olethan ennen ajanvarausta yhteydessä joko sähköpostitse titta.mehtanen(at)varala.fi tai puhelimitse 0400 832953. 


Ajanvaraus tapahtuu Tampereen Urheilulääkäriaseman sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta. Valitse palvelukategoriaksi Ravitsemuspalvelut ja palveluksi Ravitsemusterapia, ensikäynti/seurantakäynti (Varalan Sporttiklinikka).

Varalan vastaanotossa maksuvälineenä käy myös Edenred, E-passi ja Smartum.


Tiedustelut ravitsemusterapiaan liittyen

Titta Mehtänen
+ 358 40 083 2953, titta.mehtanen@varala.fi


Läheiselle lahjaksi hyvinvointia ja vinkkejä esim. elämäntapamuutoksen tueksi.

Osta lahjakortti varalashopista


Ravitsemusterapeutti

Titta Mehtänen 

  • Olen koulutukseltani terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti 
  • Erityisosaamisalueitani ovat urheilijoiden ja kuntoilijoiden ravitsemus, syömishäiriöt, painonhallinta ja vatsavaivat 
  • Ravitsemusohjauksessa minulle tärkeää on antaa asiakkaalle konkreettista apua tavoitteisiin pääsemiseen sekä tukea ruokailun joustavuutta ja ruokailoa 
  • Jos sinulla on omaan ruokailuusi liittyviä kysymyksiä, joita haluat pohtia ammattilaisen kanssa, varaa aika! 

Koronaohjeistus

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on etusijalla. Huolehdimme hygieniasta pesemällä ja desinfioimalla kädet sekä hoitotilat ja -välineet joka käynnin välissä.

Koronavirustartunnan ehkäisemiseksi toivomme asiakkailtamme seuraavaa:

  1. Jos sinulla on flunssan oireita tai epäilet koronavirustartuntaa, peru tai siirrä sinulle varattu vastaanottoaika puhelimitse (0444918280). Varatun ajan peruminen hierontaan on veloituksetonta ajankohdasta riippumatta.
  2. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä käynnin aikana
  3. Pese kädet huolellisesti ennen vastaanotolle tuloa ja poistuessa