Urheilijatestaus

Testaus

Varalan valmennuskeskuksen testausasemapalvelut kokonaisvaltaisen urheiluvalmennuksen tukena

Urheilijatestaus ja harjoittelun seuranta ovat olennainen osa kokonaisvaltaista urheiluvalmennusta läpi urheilijan uran – seurannan sisällöt ja tavoitteet vaihtelevat urheilijan polun vaiheita mukaillen. Harjoittelun seurannan kokonaisuutta toteutetaan yksilö- ja lajikohtaisesti painopisteen muuttuessa lahjakkuuksien kartoituksesta kehittymisen seurantaan ja edelleen kuormituksen seurantaan urheilijan uran edistyessä lapsuusvaiheesta valintavaiheeseen ja edelleen kohti huippuvaihetta.

Yksittäiselle urheilijalle, urheiluseuralle tai lajiliitolle voidaan rakentaa systemaattinen testausjärjestelmä ja urheilijan seurantapolku eri ikävaiheisiin. Testipatteristojen sisällöt valitaan ja luodaan yhteistyössä urheilijan, seuran tai lajiliiton sekä Varalan Urheiluopiston valmennuskeskuksen asiantuntijoiden kanssa. Testipatteristoissa huomioidaan lajiliiton valtakunnalliset testisisällöt sekä lajivaatimusten ja biologisen kasvun ja kehityksen mukainen testaaminen eri ikävaiheissa palvellen ko. ikävaiheen mukaista harjoittelua.

Tiedustelut ja ajanvaraukset

Marko Haverinen
testauspäällikkö
044 3459 957
marko.haverinen[at]varala.fi


Testausasema palvelee useiden eri lajien kilpa- ja huippu-urheilijoita, jotka haluavat luotettavaa tietoa omasta suorituskyvystään ja sen kehittymisestä.
Tutustu urheilijatesteihin ja kysy lisää, miten sinun tai valmennettavasi kehitystä voidaan seurata.

Tee varauksesi 5 vuorokautta ennen testausajankohtaa. Myöhemmin tehtävät varaukset puhelimitse 050 5766922/ Elsi, 050 4066090 /Tony
Kaavakkeen kautta voit valita haluamasi testin seuraavista:

Varauksen peruminen vuorokausi ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme testauksen hinnan.