Varala ja Coronaria Uniklinikka

Yhteistyö Coronaria Uniklinikan kanssa tuo Varalan työhyvinvointiohjelmiin, TYHY- ja virkistyspäiviin uusia unen, jaksamisen ja palautumisen asiantuntijapalveluita.

Tiedätkö miten henkilöstösi nukkuu?
Hyvä ja riittävä palautuminen on työssä jaksamisen edellytys. Riittävä ja palauttava uni edistää työtehoa ja parantaa työssä jaksamista. Suuri osa sairauspoissaoloista voitaisiin välttää nukkumalla enemmän.

Nuku hyvin -riskikartoituksemme avulla selviävät unen ja palautumisen taso, mahdollinen hoidon tarve, riskiryhmät ja unihäiriöepäilyt. Osallistujat saavat itselleen keinoja parempaan palautumiseen.


Nuku hyvin -riskikartoitus ja luento

Uni ja palautuminen osana TYKY-päivän ohjelmaa tai koko päivän kantavaksi teemaksi!

Riskikartoitus -kysely kaikille osallistujille etukäteen ennen varsinaista tyky-päivää.

Kyselystä jokainen saa henkilökohtaiset vastaukset. Ryhmän yhteenveto käydään läpi luennolla.

Nuku hyvin -luento unesta ja palautumisesta Tyky-päivänä. Luennoitsijana toimii Coronaria Uniklinikan asiantuntija. Sisältö rakennetaan aina asiakaslähtöisesti.


Nuku hyvin -luento powered by Coronaria Uniklinikka

Nuku itsesi terveeksi -asiantuntijaluennolla käsitellään unen laatu, unen fysiologia, unihäiriöt, unihäiriöiden tutkiminen ja miten itse voi vaikuttaa parempaan uneen. Lisäksi luennolla on paljon käytännön vinkkejä parempaan uneen.

Luennon sisältöä suunnataan asiakasyrityksen mukaan huomioiden matkustamisen, vuorotyön ja kuormituksen tuomat haasteet.

Luennoitsijana toimii yleislääketieteen erikoislääkäri Janne Kanervisto (Somnologist, Expert in sleep medicine 2020, Unilääketieteen erityispätevyys 2021) TAI Jani Härkönen, European Sleep Research Societyn sertifioima uniteknikko, jolla on yli 10 vuoden kokemus unitutkimuksista.Ota yhteyttä tai pyydä tarjous
Maria Tuupola
+358 40 5470 456,
maria.tuupola(at)varala.fi

Minni Suni
+358 40 740 5325,
minni.suni(at)varala.fi

Nordström Tupu
+358 44 3459 952
tupu.nordstrom(at)varala.fi

Pyydä tarjous tarjoamistamme hyvinvoinnin palveluista alla olevan linkin kautta.


Lisäpalvelut:

Tilaa lisäpalveluita Nuku hyvin -luennon tai riskikartoituskyselyn jatkoksi Coronaria Uniklinikalta.
Kohonneen riskin -tuloksen saaneille voidaan järjestää lääkärin vastaanotto/etävastaanotto Coronaria Uniklinikalle ja mahdolliset jatkotutkimukset.
Jatkokartoitus ja tsemppiluento 6 kk päästä.

Kysy lisää:
Susanna Männikkö | p. 040 038 4476
susanna.mannikko@coronaria.fi