Anni Mäkitalo -tyttökorisleiri

Tervetuloa Anni Mäkitalo -tyttökorisleirille 15.7-19.7.2024

Anni on monille korisjunnuille tuttu koutsi jo monien leirien ja kesien ajalta!

Tapiolan Hongassa juniorivuotensa pelannut Anni on voittanut muun muassa 3 aikuisten Suomen Mestaruutta sekä kolme Suomen Cupin mestaruutta.

Anni on edustanut Suomea maajoukkueessa juniori- ja aikuistasolla yhteensä 10 vuoden ajan, ja pelannut korista ammatikseen Kreikan ja Suomen lisäksi myös Saksassa, Ranskassa, Unkarissa ja Tshekissä.

Leiri on suunnattu 2009-2014 syntyneille tyttöpelaajille

Viiden päivän aikana luvassa on monipuolista lajitaitojen kehittämistä, pienpelejä, taitokisoja sekä tietysti 3×3 -turnaus ja 5vs5 leiripelit.

Koriksen lisäksi ohjelmaan kuuluu myös mm. uintia, melontaa, Flowpark, frisbeegolfia, sekä Särkänniemen reissu halukkaille lisämaksusta!

Leirin aikana parhaita korisoppejaan tulevat jakamaan Annin lisäksi myös muut Susiladies-jengistä ja Suomen naiskoriksesta tutut kasvot – tervetuloa mukaan oppimaan lisää, nauttimaan koriksesta ja löytämään uusia kavereita!

Leirin hinta

Hinta: 414 €

Hinta sisältää täyshoidon, majoituksen 2-3 hh ja monipuolisen ohjelman ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä. Liput Särkänniemeen ostetaan erikseen (Varala varaa liput ja paikat, maksu Varalan vastaanottoon saapuessa)

ILMOITTAUTUMINEN

Tiedustelut:

Kuitunen Elina
Liikunnan ja hyvinvoinnin asiantuntija
+358 44 493 9851

Leirin ohjelma

Tutustu leiriohjelmaan tästä


Seuraa leiriä myös instagramissa @annintyttokorisleiri

Muutokset mahdollisia.

Kesällä Varalassa myös Miro Little -korisleiri. Tutustu lisää!