• Contrast
    • Layout
    • Font

Rekrytointi: Ravintolapäällikkö

Haemme nyt ammattitaitoista

Ravintolapäällikköä


kehittämään Ravintola Säteen ja Kahvila Annan toimintoja.

Varalan keittiö on tunnettu maukkaasta ruuastaan. Oma keittiöhenkilökunta huolehtii niin arjen pikkutarjoilut kuin juhlatilaisuuksien menun suurella sydämellä. Toimintaa on kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Urheiluopistoympäristössä ruoka näyttelee tärkeää roolia terveyden ja kehittymisen edistämisessä. Aamupala-, lounas-, ja päivällisruokailijoiden määrä vaihtelee n. 100–400 välillä. Ruokaa valmistetaan keskuskeittiöllä. Tärkeässä osassa ovat myös Varalan kaikissa tiloissa tapahtuvat tilaus-, tapahtuma- ja juhlaruokailut.

Ravintolapäällikkönä toimit ravintolatiimin veturina. Vastaat taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta Ravintola Säteessä ja Kahvila Annassa. Aisaparinasi toimii kokenut keittiömestari, jonka tehtävänä ovat mm. menusuunnittelu ja ruuan valmistaminen. Ruokatuotteesta ja keittiön toiminnasta vastaavat yhdessä keittiömestari ja ravintolapäällikkö. Teet myös kiinteää yhteistyötä myyntitiimin kanssa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Mitä odotamme

Positiivinen elämän asenne, hyvät vuorovaikutustaidot ja sopiva pelisilmä esimiestyössä auttavat ravintolapäällikköämme menestymään tehtävässään. Potkua työhösi saat tiimisi hyvästä tekemisen meiningistä, tavoitteiden saavuttamisesta ja tyytyväisistä asiakkaista.

Sinulla on ravintola- tai suurtalouspuolen koulutus, esimerkiksi restonomin koulutus tai vastaava. Olet jo kerryttänyt työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä ympäristöistä ja pystyt täten tuottamaan lisäarvoa niin sisäisille kuin myös ulkoisille sidosryhmille. Koet, että asiakaslähtöinen palveluiden ja tuotteiden kehittäminen ovat sinun vahvuuksiasi.

Odotamme, että sinulla on voimassa oleva ajokortti ja hygieniapassi ja olet suomen kielen taitoinen, englannin kielen osaaminen on erinomainen lisä.

Mitä tarjoamme

  • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen.
  • Mahdollisuuden kehittää Varalan ruokatuotteita entistäkin monipuolisemmaksi.
  • Mahdollisuus olla osa liikunnallista ja toiminnallista ympäristöä, jossa päivittäisen tekemisen taso takaa tulevaisuuden menestyksen. Varalassa Sinua odottavat monipuoliset asiakasryhmät: nuoret, yritysasiakkaat, vapaa-ajan loman viettäjät ja urheilijat, loistavat työkaverit sekä miellyttävä ja vauhdikas toimintaympäristö.
  • Palkkaus on Yksityistä Opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen ja päälle tulevat vielä hyvät liikuntaan sekä terveyteen liittyvät henkilöstöedut.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla rekrytointikumppanimme Eezy Personnelin Executive Search Consultant Henri Soiniselle, puh. 045 353 3337. Keittiömestari Antti Kungas vastaa myös mahdollisiin kysymyksiin sähköpostitse antti.kungas@varala.fi.

Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää maanantaihin 24.1.2022 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top