• Contrast
    • Layout
    • Font

Haluatko olla osa tiimiä, joka tarjoaa elämyksiä, luo seikkailulle turvallisen ympäristön ja auttaa, tsemppaa sekä kannustaa niin asiakkaita kuin työkavereita haastamaan itsensä ja tekemään parhaansa?

Seikkailuohjaajan työ ajoittuu pääsääntöisesti touko–lokakuulle ja koulutamme kaikki valituiksi tulleet tehtävään maaliskuussa 28.-30.3.2022. Kaikki ohjaajat suorittavat lisäksi myös melonnan peruskurssin. Ohjaajan tehtävä sisältää mm. asiakkaiden opastusta ja heidän turvallisuudesta huolehtimista sekä asiakaspalvelua, myyntityötä ja muita puiston päivittäiseen ylläpitoon liittyviä tehtäviä sekä melontakaluston vuokraamista. Työ on ajoittain fyysistä. Työntekijältä edellytetään ensiapu 1-kurssia, joka on mahdollista suorittaa Varalan Urheiluopistolla (EA-kurssin päivämäärät 1.3 ja 3.3.2022).

Oletko luontainen asiakaspalvelija ja viihdyt erilaisten ihmisten parissa. Reippaus, liikunnallisuus sekä vastuuntuntoisuus kuvaavat luonnettasi. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suomeksi ja englanniksi, mutta myös elekieli ja pantomiimi luonnistuu tarvittaessa. Ympärilläsi säteilee aina hyvä fiilis ja pidät osaltasi huolta siitä, että tiimi toimii.

Palkkaus Huvi-, teema- ja elämyspuistoja koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:
– vähintään 18 vuoden ikää
– hyvää fyysistä kuntoa
– asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
– oma-aloitteista sekä vastuullista otetta työntekoon.

Katsomme eduksi:
– jos olet käytettävissä koko kauden
– jos sinulla on kiipeily- sekä ohjauskokemusta
– monipuolisen kielitaidon
– ensiapukoulutukset
– flow-henkisyyden.

Oletko sinä etsimämme vahva lenkki? Laadi hakemus, jolla erotut!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus + CV sähköpostilla pe 4.2.2022 mennessä osoitteeseen myynti.varala@flowpark.fi   Otsikoi viesti ”Kesätyö Flowpark Varala”. Haastattelut Varalan tehtäviin pidetään pe 18.2.2022.

Tule mukaan reipashenkiseen ja rentoon porukkaan! Tarjoamme The Työpaikan kasvavassa yrityksessä (mänty kasvaa ka. 20cm vuodessa) alan näköalapaikalla (jopa 20m korkeudella) kannustavassa ilmapiirissä ja raikkaassa ulkoilmassa!

Lisätiedot
Tytti Veräväinen / Puistopäällikkö
tytti.veravainen@varala.fi
0443450470

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top