• Contrast
  • Layout
  • Font

ratkotaan yhdessä lasten liikkumattomuusongelmaa 

Varalan Urheiluopisto on käynnistänyt yhteistyön Hope ry:n kanssa, jotta yhä useampi vähävaraisen perheen lapsi pääsisi liikkumaan ja kokemaan onnistumisia liikunnan parissa. Varala haluaa tukea perheitä, jotka eivät muutoin pysty osallistumaan esimerkiksi lasten leiritoimintaa. Kampanjassa kerätyt leiri ja Flowpark-lippu -tuotteet ohjataan Hope ry:n kautta vähävaraisille perheille. Varala organisoi leiripaikkojen ja Flowpark lipputuotteiden keräyksen ja haastaa samalla mukaan kaikki asiakkaansa. 

 ”On hienoa, että meillä on väylä auttaa lapsia liikkumaan enemmän ja mahdollistaa se myös heille, jotka eivät normaalisti pääse osallistumaan leireillemme. Osallistumme myös itse talkoisiin ja lahjoitamme aluksi 5 sporttileiripaikkaa ja 5 perhelippua Flowpark Varalaan sekä yhden tuotteen jokaista kymmentä muiden kampanjaan osallistuvien lahjoittamaa tuotetta kohden”, kertoo Varalan Urheiluopiston toimitusjohtaja Riku Granat. 

Varala ja Hope ry ovat aikaisemminkin tehneet yhteistyötä, joka on mahdollistanut lapsille ja nuorille Flowpark-seikkailuja ja leirielämyksiä. Tällä kertaa toivomme saavamme mukaan yhä useamman lahjoittajan.  

Auttaminen on tehty helpoksi. Kampanjatuotteiden osto onnistuu verkossa kampanjasivulla tai voit lisätä kampanjatuotteet laskulle, muita Varalan palveluita ostaessasi. Lahjoittajan tarvitsee vain päättää, monelleko lapselle tai perheelle haluaa tukensa antaa ja valita erihintaisten elämystuotteiden joukosta mieleiset vaihtoehdot.  

”Toivomme, että Varalan käynnistämä hyväntekeväisyyskampanja ja esimerkki kannustaa myös muita yrityksiä lähtemään mukaan liikunnallisten elämyksien tarjoamiseen vähävaraisille lapsille ja perheille. Jo yhdenkin leiripaikan lahjoitus, voi antaa jollekin lapselle ainutlaatuisen elämyksen” iloitsee Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila. 

Kampanjassa mukana olevat tuotteet:  

 • Flowpark-lippu 29 €* / hlö  
 • Flowpark-perhelippu 96 €* / perhe (2 aikuista ja 2 lasta) 
 • Päiväsportti lapselle 45 €* / päivä / lapsi  
 • Sporttileiri / 339 €* / leiri / lapsi  
 • Perhesportti / 849* € / leiri / perhe (2 aikuista ja 2 lasta) 
  *hinnat sis. alv 

Kampanjasivu:
https://varala.fi/varala-ja-hope-ry-yhteistyohon-vahavaraisten-lasten-ja-perheiden-liikuttamiseksi/

Lisätiedot: 

Varalan Urheiluopisto 
Riku Granat, toimitusjohtaja 
+358 50 5583 813 
riku.granat@varala.fi 

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry 
Eveliina Hostila, toiminnanjohtaja 
+358 40 9310 114 
eveliina.hostila@hopeyhdistys.fi 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top