• Contrast
    • Layout
    • Font

Urheiluakatemian syystapaaminen Varalan Urheiluopistolla keskiviikkona 8.11.2017 klo 18.00-20.45 (ovet aukeavat klo 17.30) Varalan Urheiluopisto, Varala-sali

– Teemana urheilijan talous ja urheiluakatemian asiantuntijalvelut

Tapahtuman sisältö
Urheilijan talous, suhdetoiminta urheilussa ja urheilijan vastuu itsensä markkinoinnissa. Tapahtuman pääpuhujat Erkki Alaja ja Tuuli Merikoski sekä Sasu Hovi käsittelevät esityksissään urheilijan taloutta, suhdetoimintaa urheilussa sekä urheilijan vastuuta itsensä markkinoinnissa.

Erkki Alaja on suomalainen urheiluvaikuttaja, entinen jalkapalloilija ja käsipalloilija, tietokirjailija sekä urheilumarkkinoinnin uranuurtaja. Tuuli Merikoski on entinen huippu-urheilija ja työskentelee nykyisin Perho Liiketalousopiston huippu-urheilukoulutuksen koulutuspäällikkönä. Lisäksi hän toimii Urasäätiön puheenjohtajana. Alajan ja Merikosken esityksen pääteemana on urheilijan talouden suunnitteluun liittyvät yrittäjyys, manageroinnin mahdollisuudet sekä sponsoriyhteistyön ydinasiat.

Sasu Hovi on entinen jääkiekkoammattilainen, joka pelasi urallaan maalivahtina muun muassa Suomessa, Slovakiassa ja Tšekissä. Nykyään hän toimii toimitusjohtajana ja osakkaana ProSportJob –nimisessä yrityksessä. ProSportJob on työnhakutoimisto urheilijoille sekä urheilun parissa työskenteleville henkilöille. Hovi kertoo tapahtumassa ProSportJob –yrityksestä sekä markkinoinnin tärkeydestä urheilijalle itselleen.

Aikataulu

17.30
Ovet aukeaa
18.00
Akatemian asiantuntijoiden esittely
Sasu Hovi – Urheilijan vastuu itsensä markkinoinnista
Tauko
Erkki Alaja & Tuuli Merikoski – Näkemyksiä ja vinkkejä urheilijan yrittäjyydestä,
manageroinnista ja sponsoriyhteistyöstä

Puhujat

Ilmoittautumiset tapahtumaan: www.lyyti.fi/reg/Akatemia_tapaaminen_6685

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top