• Contrast
    • Layout
    • Font

Varala on Elämysten Ykkönen!

Kevään ja kesän 2020 viikon aktiivilomien ja viikonloppujen ilmoittautumiset on käynnissä. Huolehdithan ilmoittautumisen kesän leireille ajoissa, koska suosituimmat leirit varataan täyteen jo hyvissä ajoin.

Meidän valttikorttejamme ovat huikea Varalan fiilis, energiset ammattilaiset, luontokokemukset ja monipuolinen ohjelmasisältö. Näistä kaikista olemme saaneet palautetta asiakkailtamme myös kuluneen vuoden aikana. Suhtaudumme palautteisiin kiitollisin ja nöyrin mielin, kehittäen toimintaamme edelleen palautteen suunnassa.

Varalan vapaa-ajan lomalla pääset virkistäytymään ja inspiroitumaan liikunnan, luonnon ja terveellisen ruoan parissa. Meidän lomamme ovat loistava vaihtoehto viettää vapaa-aikaa yksin, yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Olemme rakentaneet ohjelmakokonaisuudet siten, että pääset kokeilemaan erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja laidasta laitaan. Ohjelmamme teemoissa on sopivasti uutuuksia, mutta olemme myös ja pitäneet mukana kysytyimmät aktiviteetit.

Olemme saaneet palautetta asiakkailtamme, että aktiviteettitarjontamme on monipuolinen ja runsas. Osalla liikuntalomista liikumme myös luonnossa. Olemmehan keskellä kauneinta Tamperetta, Pyynikillä Pyhäjärven rannassa, jonka vuoksi saamme nauttia myös luonnon voimauttavista vaikutuksista. Joidenkin lomien sisältöön olemme yhdistäneet myös ripauksen kulttuuria.

Toivomme, että löydät lomiltamme aktiivisuuden kipinän ja itsellesi tai perheen jäsenellesi motivoivan liikuntamuodon, jota haluat jatkaa omassa arjessasi. Aktiivisen tekemisen rinnalla on tietenkin yhtä tärkeää huolehtia palautumisesta, joten leppoisa oleminen ja yhdessä olo ovat sopivaa vastapainoa arjen intensiiviselle tekemiselle.

Meidän lomilla liikutaan ilman suorituspaineita ja jokainen omista lähtökohdistaan.

Lämpimästi tervetuloa!


Vapaa-ajan kursseista mm. sanottua

”Rauhallinen tunnelma, hyvät ohjaajat. Ihana ympäristö.”

”Rentoutuminen, hyvin järjestetty kokonaisuus.”

”Hyvät, ammattitaitoiset ohjaajat 😊

”Hyvä, rento tunnelma. Erinomaiset ohjaajat ja hyvät tunnit, erityisesti fascia method!”

”Hyvä ruoka, laadukas ohjelma ja siistit huoneet”

”Hei, kiitos kaikille mukavasta Perhesporttileiristä. Kaikki oli todella hyvin järjestetty ja ruoka oli hyvää, kiitos keittiön henkilökunnalle. Kerroin miehelleni, kun palasimme kotiin, että täytyy ehdottomasti tulla uudelleen.”

”Kiva ohjelma, ohjaajien hyvä haltuunotto ja esittäytyminen. Oli turvallinen olo jättää lapset heille. Saunailta oli tunnelmallinen ja iltapalaa riitti 🙂 Hyvä ruoka ja tunnelma, tunsimme itsemme tervetulleiksi.”

”Erittäin hyvin suunniteltu ohjelma ja hyvä palvelu sekä mahtava ruoka. Meidät saa palaamaan uudelleen ja uudelleen.”


Kysy lisää

Sporttileirit ja perhesportit anne-maarit.silpo@varala.fi

Kepparileiri, Hyvä Olo ja Elämäniloa tupu.nordstrom@varala.fi

Jooga  Cocktail minni.suni@varala.fi

Sasu Salin, Vilma Kesänen ja Eveliina Lorek henri.kautiala@varala.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top