• Contrast
    • Layout
    • Font

Varala ja Tapparan juniorit jatkavat hyvää yhteistyötään. Yhteistyösopimus sisältää sekä jääkiekko- että taitoluistelutoimintaan liittyviä kokonaisuuksia.

Olemme oikein tyytyväisiä aikaisempaan yhteistyöhömme ja odotamme innolla tulevia kausia”, pohtivat Varalan toimitusjohtaja Riku Granat ja Tappara ry:n toiminnanjohtaja Kari Aaltonen.

Varalan Urheiluopiston ja Tampereen Urheiluakatemian asiantuntijat ja valmentajat ovat mukana Tapparan junioreiden arjessa koko kauden ajan. Varalan fysiikkavalmentaja Tatu Peltonen onkin tuttu näky ohjaamassa vanhempien juniorijoukkueiden oheisharjoituksia viikoittain.

Yhteistyöhön kuuluu edelleen vahvasti myös testaus. Sekä vanhimmat juniorijoukkueet kuin taitoluistelijat käyvät fysiikkaominaisuuksien testauksessa muutaman kerran kauden aikana. Pitkään jatkunut yhteistyö onkin antanut jo paljon tietoa valmennuksen tueksi. Testipatteristot ja urheilijoiden seurantapolku on luotu yhteistyössä Tapparan juniori- ja liigakiekon sekä Varalan valmennuskeskuksen asiantuntijoiden kanssa.

Tälle kaudelle uutena kokonaisuutena yhteistyössä on Tappara-Semio-kiekkoleirin jalkautuminen yhdeksi leiripäiväksi Varalaan ja Flowpark kiipeilypuistoon. Varalan Urheiluopiston alueella vietettävän leiripäivän ohjelmaan kuuluu Flowparkin lisäksi mm. frisbeegolfia, pesäpalloa ja jalkapalloa.

Yhteistyövuosien aikana Varala on saanut kouluttaa useita Tapparan valmentajia ja tulevankin lukuvuoden aikana sekä jääkiekon, että taitoluistelun valmentajia on suorittamassa Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkintoa Varalassa. Koulutusyhteistyö takaa ammattitaitoiset valmentajat seuran toimintaan.

Varala jatkaa edelleen myös yhteistyötä Tapparan Liigajoukkueen kanssa, niin testauksessa kuin fysiikkavalmennuksessa.  Tapparan fysiikkavalmennuksesta vastaa Varalan fysiikkavalmentaja Jenni Puputti ja testaustoiminnasta testauspäällikkö Marko Haverinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top