• Contrast
    • Layout
    • Font

Koripallotähdet Varalassa

Bongasimme tänään Varalan käytäviltä kaksi tämän hetken suomalaista koripallotähteä, BC Nokian Joni Harjulan sekä Pyrinnön Antero Lehdon. Kaksikko kertoi käyvänsä Varalassa treenaamassa ja syömässä lounasta Ravintola Säteen maistuvien ruokien ääressä. Molemmat pelaajat ovat myös Varalan Urheiluopiston kummipelaajia.

Sekä BC Nokia, että Pyrintö suoriutuivat tällä kaudella välieriin, joista Pyrintö taisteli tiensä kohti finaaleita ja BC Nokia kamppailemaan pronssista. Koripallo pitää molemmat miehet hyvin kiireisinä.

Varalan Urheiluopistolla liikunnanohjaajana työskentelevä Joni, kertoo tällä hetkellä suunnittelevansa ohjelmia kesän leireille. Luvassa on esimerkiksi Brädin Sporttileiri, Vesisporttileiri, Liikunnan ja Taiteen – kesäleiri sekä perinteiset suositut Sporttileirit lapsille ja nuorille. Tietenkään ei voi unohtaa Sasu Salinin – koripalloleirejä!

Korisliigan finaalit käynnistyvät tänään maanantaina 2.5 kun Pyrintö ja Kouvot iskevät yhteen Kouvolassa. BC Nokian ja Helsinki Seagullsin pronssiottelu pelataan tiistaina 3.5. Helsingissä.

Varalan Urheiluopisto toivottaa Jonille ja Anterolle tsemppiä peleihin!

Antero Lehto

Joni Harjula

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top