• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan hienot puitteet perheen aktiiviselle yhdessäololle, monipuolinen liikuntaohjelma ja maittavat ateriat takaavat onnistuneen vierailun syyslomalla. Alueellamme on myös kaiken ikäisille soveltuva kiipeilypuisto Flowpark, joka kutsuu seikkailuun koko perhettä.

Kiinnitämme toiminnassamme huomiota viranomaisten ohjeisiin ja toimimme vastuullisesti.

Seikkaile Flowpark Varalassa ja majoitu Varalassa edullisesti

2 aikuista ja 1-2 lasta 220 €. Hinta sisältää yöpymisen (yksi yö) hotellitason huoneessa kauniilla Pyhäjärven maisemilla ja aamupalan kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle sekä perhelipun Flowpark Varalaan. Tarjous voimassa ajalla 14.-18.10.2020. Paketteja rajoitetusti.

Varaukset:Myyntipalvelu: 03 2631 211, myynti@varala.fi, Myyntipalvelu avoinna ma-pe klo 9-16.

 Syyslomalla Varalassa järjestetään Perhesportti ja Sporttileiri 7-12 -vuotiaille

Syysloman Perhesportti (vko 42) 12.-15.10.2020 tarjoaa perheille energiaa arkeen sekä mahdollisuuden aktiiviseen lomailuun. Jokainen pystyy valitsemaan liikuntaohjelmasta mieleisimmät vaihtoehdot fiiliksen mukaan tai jopa nautiskella omasta ajasta lapsien touhutessa ohjatuilla tunneilla. Varalasta pääset myös helposti vierailemaan Tampereen keskustaan.

Päivien lomassa nautitaan maittavat ateriat ravintola Säteen noutopöydästä ja vietetään iltaa uiden ja saunoen rantasaunoilla. Tiedustelethan lastenhoitomahdollisuutta. Pyrimme järjestämään palvelua mahdollisuuksien mukaan.

Tutustu lisää  https://varala.fi/syysloman-perhesportti/

Syysloman Sporttileiri 7-12-v. ma-pe 12.-16.10.2020 on päiväleiri, joka antaa hienon mahdollisuuden loman viettoon kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Leiri on monilaji-leiri, jonka aikana ehtii tutustumaan moneen lajiin niin sisällä kuin ulkona.

Ohjelmassa päivittäin klo 8.30-16.30:

  • liikuntaa 6h päivässä, uusia kokemuksia ja taidon oppimista
  • 3 ruokailua päivässä, terveellistä ravintoa.
  • iloista touhua ja uusia kavereita
    Saapuminen klo 8.30-9.00 ennen aamupalaa

Tutustu lisää https://varala.fi/syysloman-sporttileiri/

Nähdään Varalassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top