• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan säätiö on nimittänyt Urheiluopiston ja Varalan Palvelut Oy:n johtoon Riku Granatin Tampereelta. Hän toimii toistaiseksi myös Urheiluopiston vt rehtorina.

Riku Granat  toimii nykyisin Varalan Urheiluopiston kaupallisena johtaja. Ennen Varalaan tuloa hän vastasi Accenture Oy:ssa Pohjoismaiden langattomasta liiketoiminnasta sekä toimi Nokia Oyj:ssa erilaisissa tuotekehityksen ja tuotteenhallinnan johtotehtävissä.

”Varala haki toimitusjohtajaa, joka kykenee luotsaamaan Varalan Urheiluopiston toimintaympäristön muutosten ja siihen liittyvien kehittämishaasteiden yli ja jolla on kokemusta vastaavanlaisten tilanteiden johtamisesta. Varalalla on vahva usko liikunta-alan tulevaisuuteen”, toteaa Varalan säätiön hallituksen puheenjohtaja Erkki Frick.

”Varala jatkaa vahvana liikunta-alan koulutuksen ja valmennuksen keskuksena. Vastatakseen yleisen taloustilanteen mukanaan tuomiin haasteisiin Varala panostaa jatkossa myös merkittävästi uusiin palveluihin esimerkiksi työhyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluita kehittämällä,” kertoo toimitusjohtaja Riku Granat.

Varalan Urheiluopisto on monipuolinen koulutus- ja liikuntakeskus, jonka ydintoimintoja ovat koulutus ja valmennus, hyvinvointipalvelut sekä erilaiset seikkailu- ja elämyspalvelut. Opisto koordinoi myös mm. nuorten urheilijoiden Urheiluakatemiatoimintaa Tampereella.

Riku Granat aloittaa tehtävässään 1.11.2016 alkaen.

Lisätietoja

Riku Granat riku.granat(at)varala.fi

Erkki Frick erkki.fric(at)sci.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top