• Contrast
    • Layout
    • Font
Varalalassa tarjolla nyt myös ravitsemusterapiaa

Ravitsemuksella on merkittävä vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteemme. Ravitsemusterapian avulla voidaan tukea yksilön urheilullisia tavoitteita, maksimoida suorituskykyä ja palautumista sekä ennaltaehkäistä vammojen syntyä tai tukea niiden kuntoutusta. Ravitsemusohjauksesta hyötyvät niin kuntoilijat kuin urheilijatkin. Ravitsemusterapia soveltuu myös hyvin esimerkiksi painonhallinnan tai elämäntapamuutoksen tueksi, erityisruokavalioiden koostamisen tueksi (mm. kasvis- tai vegaaniruokavalio), vatsavaivojen helpottajaksi, avuksi raudanpuutteeseen, ja syömishäiriöiden tai häiriintyneen syömiskäyttäytymisen hoitoon.  

Varalassa ravitsemusterapeutin vastaanotot aloittaa Tampereen Urheiluakatemiasta tuttu ravitsemusasiantuntija Titta Mehtänen.

“Vastaanotollani jokainen henkilö kohdataan yksilönä. Tavoitteet, muutostoimenpiteet ja konkreettiset keinot, millä niihin päästään, pohditaan yhdessä. Ravitsemusohjauksessa näen asiakkaat aina kokonaisuutena – ohjaus toteutetaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Ohjaustyylini on voimavarakeskeinen ja asiakaslähtöinen. Vastaanotolle ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat”, kertoo Mehtänen.

Lue lisää ravitsemusterapiasta Varalan Urheiluopistolla:

Tutustu myös:
Fysioterapia
Hieronta


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top