• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopisto tekee vastuullisena yrityksenä kaikkensa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme erilaisin toimin varmistamaan, että henkilöstömme pysyy terveenä ja työkykyisenä, ja että Varalaan on turvallista tulla epidemiankin aikana. Noudatamme toiminnassamme THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistusta.

päivitetty 25.11.2020

Noudatamme Varalassa viranomaisten alueellista maskisuosistusta. Suosittelemme maskin käyttöä asiakkaillamme yleisissä tiloissa. Kiitos yhteistyöstä!

Varalan ohjeistus asiakkaille koronan aikana

1. Varalaan saa tulla vain terveenä ja korona-ajan ohjeistusta noudattaen. Jos on infektio-oireita, kuten kuumetta, lihassärkyä, päänsärkyä, yskää, nuhaa, kurkkukipua tai vatsaoireita Varalaan ei saa tulla.

2. Odotamme kaikilta Varalassa asioivilta omaehtoisen karanteenin noudattamista riskialueille matkustamisen jälkeen: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/matkustaminen-ja-koronaviruspandemia

3. Huomioithan turvallisen etäisyyden säilyttämiseen liittyvät näkökohdat ruokailujen, majoituksen, aktiviteettien ja oleskelun osalta. Vältä tarpeetonta fyysistä kosketusta, esimerkiksi kättelyä, halaamista.

4. Muista käsihygienia. Käsidesiä on saatavilla Varalan eri tiloissa, kuitenkin suosittelemme ensisijaisesti käsien pesua saippualla. Muista yskiä ja aivastaa nenäliinaan, vältä kasvojen alueen koskettelua ja juo vain omasta juomapullosta.

5. Varalan tiloissa suoritetaan huolellista ylläpitosiivousta. Ohjatuilla tunneilla käytettävät varusteet desinfioidaan tunnin päätteeksi.

6. Ravintolassa ateriat on porrastettu ryhmittäin. Pidäthän kiinni oman ryhmäsi ruokailuajoista. Odotamme kaikkien joko pesevän tai desinfioivan kätensä ruokailuun tullessa

7. Noudatathan turvavälejä kaikkialla. Jonotuspaikoissa turvaväleistä on muistutustarrat yleisissä tiloissa.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top