• Contrast
    • Layout
    • Font

päivitetty 27.5.2021

Varalan Urheiluopisto tekee vastuullisena yrityksenä kaikkensa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Niin asiakkaidemme kuin henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Pyrimme erilaisin toimin varmistamaan, että henkilöstömme pysyy terveenä ja työkykyisenä, ja että Varalaan on turvallista tulla epidemiankin aikana ja sen jälkeen. Noudatamme toiminnassamme THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistusta.

Myyntipalvelu palvelee arkisin klo 9-16, puhelin 03-26 31 211 tai myynti@varala.fi. Palvelemme normaalisti, mutta tilanteesta johtuen pyydämme kärsivällisyyttä vastausaikojen suhteen. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä soittamalla.


Toteutamme hyvinvointivalmennuksia etänä ja tuemme kaikkien jaksamista näinä haasteellisina aikoina

Kysy lisää hyvinvoinnin etävalmennuksista ja etätykypäivistä yrityksille: Hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni +358 40 740 5325, minni.suni@varala.fi  tai osta verkkovalmennukset verkkokaupastamme Varalashop.fi


Oppilaitoksen toimintojen osalta opetus toteutetaan ohjeiden mukaan etäopetuksena

Varalan ammatillinen koulutus ja osa vapaan sivistystyön pitkäkestoisista koulutuksista jatkuvat edelleen. Tarvittaessa opetus ja ohjaus järjestetään vaihtoehtoisilla tavoilla etä- ja verkko-opetuksena.  

Tavoitteena on myös aloittaa kaikki suunnitellut koulutukset normaalien nettisivuillamme ilmoitettujen aikataulujen mukaisesti.


Varalan valmennuskeskuksen asiantuntijoita työskentelee tiiviisti urheilijoiden ja valmentajien tukena myös koronatilanteessa

Toteutamme OKM/THL ja Olympiakomitean koronaturvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia noudattaen valmennuksia ja testauksia.

Tiedustelut: Hannele Hiilloskorpi, valmennuskeskuksen johtaja
+358 40 5196 946, hannele.hiilloskorpi@varala.fi


Seuraamme tilanteen kehittymistä ja viranomaisten ohjeistuksia aktiivisesti, ja teemme tarvittaessa muutoksia toimenpiteisiin ja käytäntöihin. Voit tarvittaessa olla yhteydessä asiakaspalveluumme mahdollisten lisätietojen saamiseksi.

Myyntipalvelun tavoittaa arkisin klo 9-16 välillä numerosta 03 2631 211.


Varalan ohjeistus saapuville asiakkaille koronan aikana

1. Varalaan saa tulla vain terveenä ja korona-ajan ohjeistusta noudattaen. Jos on infektio-oireita, kuten kuumetta, lihassärkyä, päänsärkyä, yskää, nuhaa, kurkkukipua tai vatsaoireita Varalaan ei saa tulla.

2. Odotamme kaikilta Varalassa asioivilta omaehtoisen karanteenin noudattamista riskialueille matkustamisen jälkeen: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/matkustaminen-ja-koronaviruspandemia

3. Huomioithan turvallisen etäisyyden säilyttämiseen liittyvät näkökohdat ruokailujen, majoituksen, aktiviteettien ja oleskelun osalta. Vältä tarpeetonta fyysistä kosketusta, esimerkiksi kättelyä, halaamista.

4. Muista käsihygienia. Käsidesiä on saatavilla Varalan eri tiloissa, kuitenkin suosittelemme ensisijaisesti käsien pesua saippualla. Muista yskiä ja aivastaa nenäliinaan, vältä kasvojen alueen koskettelua ja juo vain omasta juomapullosta.

5. Varalan tiloissa suoritetaan huolellista ylläpitosiivousta. Ohjatuilla tunneilla käytettävät varusteet desinfioidaan tunnin päätteeksi.

6. Katso ravintolan ja kahvilan poikkeavat aukioloajat täältä

7. Noudatathan turvavälejä kaikkialla. Jonotuspaikoissa turvaväleistä on muistutustarrat yleisissä tiloissa.

Suosittelemme maskin käyttöä asiakkaillamme yleisissä tiloissa. Kiitos yhteistyöstä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top