• Contrast
    • Layout
    • Font

Kaikki on lähellä – Aina ei tarvitse lähteä kauas. Tampereelle on helppo ja nopea tulla!

Kun on irtioton aika, valitse valmiit ruoat, puhtaat valkeat lakanat ja monipuolinen turvallinen ympäristö! Nämä kaikki mahdolistaa Varala.

Varalan Urheiluopiston ja lähellä sijaitsevan Mustavuoren laskettelukeskuksen mahtavat ulkoilumaastot ovat käytössäsi. Unohtamatta tietenkään Suomen suosituinta kotimaan matkailukaupunkia, Tamperetta, kaikkine vaihtoehtoineen. Vain 3 kilometrin päässä Varalasta on vaihtoehtoja monenlaiselle lomatekemiselle.

Hiihtoloman suunnitelmat vielä auki?

Varalan vaihtoehdot:

Täysi laidallinen tekemistä. Nauti maittavista noutopöydistä, nuku hotellitasoisessa huoneessa kauniissa maisemissa ja liiku turvallisesti monipuolisten nähtävyyksien ja aktiviteettien parissa juuri silloin kun sinulle sopii!


Majoitusta edullisesti

Varaa haluamasi pituinen irtiotto nyt talvisesongin erikoishinnoin!

Viimeiset huoneet nyt 40% alennuksella norm. hinnoista. Esimerkiksi 1 hh 69 €, 2 hh 89€.

Etu voimassa 28.2. saakka tai niin kauan kuin huoneita riittää.

Varaa majoitus
Varalan vastaanotosta numerosta 03 2631 111 tai info@varala.fi


Viikolla 9 on mahdollista osallistua myös koko päivän aktiviteetteihin tai yksittäisiin tunteihin. Tee varaukset näihin Holidays viikko 9 -sivulta.


Etsimme testiasiakkaita kokeilemaan Varalan lomapalveluita

Vastaamalla kyselyyn, voit päästä lomalle Varalaan perheesi tai kumppanisi kanssa. (sis. 1 yön majoituksen, 4 ateriaa sekä ohjelmatarjonnan majoituksen aikana. max. 2 aikuista ja 3 lasta) Lisäksi arvomme vastanneiden kesken viisi kahden hengen ilmaislippupakettia Flowpark Varalaan.

Vastaa kyselyyn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top