• Contrast
    • Layout
    • Font

Haemme palvelumuotoilun osaajaa Varalan vapaa-aika- ja yrityspalveluiden tiimiimme. Tiimimme kehittää ja tuottaa liikunta- ja hyvinvointipalveluja yritysten ja kuluttajien tarpeisiin.

WANTED
Liikunta-alan palvelumuotoilija ja projektitiimin liideri Varalaan

Odotamme hakijalta kokemusta erityisesti uuden liiketoiminnan ja konseptien kehittämisestä sekä palvelumuotoilusta. Koulutusvaatimuksena on palvelumuotoiluun ja liiketoiminnan kehittämiseen soveltuva korkeakoulututkinto. Intohimo liikuntaan ja hyvinvointiin sekä oma liikunnallinen harrastuneisuus katsotaan eduksi. Työtehtävät muodostuvat pääasiallisesti uudenlaisien liikuntakonseptien kehittämisestä, projektitiimin liiderinä toimimisesta sekä soveltuvin osin palveluiden tuottamisesta, kuten liikunnanohjaus, hyvinvointivalmennus, tarjousten käsittely sekä tilaisuuksien organisointi.

Odotamme hakijalta hyviä tiimityöskentelyn taitoja, kykyä toimia projektitiimin liiderinä sekä tulosvastuullista työotetta.

Me varalalaiset toimimme tiimiorganisaationa ja meille on erityisen arvokasta luottamuksellisen ilmapiirin vaaliminen ja yhdessä onnistuminen. Tiimejä johtavat liiderit, jotka soveltavat valmentavan johtajuuden periaatteita. Kasvamme edelleen kohti oppivaa organisaatiota, jossa korostuvat henkilökohtainen kasvu, uudistuminen ja rohkeus kokeiluihin yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Varala liikuttaa kaikkia ihmisiä lapsista aikuisiin, kuntoilijoista urheilijoihin ja kuntoutujista painonpudottajiin. Lähtökohtana on tarjota työkalut parempaan jaksamiseen ja virkeämpään elämään. Rentoutujille ja nautiskelijoille löytyy Varalasta lukuisia vaihtoehtoja vapaa-aikaan. Niin hyvää oloa kuin sopivasti myös liikettä. Rentous, fiilistely ja ilo huokuu Varalan vapaa-ajan vieraista. Yhdessä oleminen ja tekeminen positiivisella asenteella lisää hyvinvointia ja saa jokaisen voimaan paremmin. Varala sijaitsee Tampereella Tahmelan kaupungin osassa.

”Me varalalaiset haluamme olla luomassa tulevaisuutta, jossa jokainen voi nauttia liikkumisesta tai urheilusta, saavuttaa tavoitteensa ja voida hyvin, iästään ja taustastaan riippumatta, niin vapaalla, työpaikalla kuin pelikentälläkin.”

Tehtävä on määräaikainen ja täytetään sopivan hakijan löytyessä. Toiveena 3.10.2022-31.12.2023.

Hakemukset ja lisätietoja

Lisätiedot: Minni Suni, hyvinvointipalvelupäällikkö, minni.suni@varala.fi, 040 740 5325 4.–5.8. klo 12.30–14.30.

Lähetä hakemuksesi, CV ja palkkatoive 26.8. klo 13 mennessä, minni.suni@varala.fi otsikolla ”Työhakemus”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top