• Contrast
    • Layout
    • Font

Tampereella sijaitseva Varalan Urheiluopisto on Suomen kiinnostavimpia aktiviteettikeskuksia.
Se tarjoaa aktiviteettia kaikenikäisille ja kuntoisille ihmisille.

Liikunta elävöittää ja auttaa jaksamaan paremmin. Kukaan ei enää kiistä liikunnan ja aktiivisuuden hyötyjä ja se myös näkyy varttuneiden ihmisten liikuntamahdollisuuksien suosiosta. Elämäniloa on aktiiviloma, joka on suunniteltu varttuneemmille ihmisille, joilla on intoa kokeilla uusia asioita ja saada erilaisia elämyksiä.

Tarkoituksena on liikkua monipuolisesti, kokea kulttuuria ja viettää aikaa yhdessä muiden varttuneempien ihmisten kanssa. ”Vuoden ympäri pyörivillä Elämäniloa-kursseillamme on tarjolla kymmeniä erilaisia aktiviteetteja aina kulttuuriretkistä rivitanssiin ja kahvakuulaharjoittelusta Pilatekseen.

Välillä lähdetään pidemmillekin retkille, kun kiinnostavia kohteita löytyy”, kuvailee Elämäniloa-konseptin liikunnanohjaaja Tupu Nordström. Aktiivilomalla ei varmasti tekeminen lopu, mutta myös rento tahti ja aika yhdessäololle ovat tärkeitä. Jokaiseen aktiivilomaan kuuluu myös hierontaa ja ajanviettoa rantasaunalla.

”Varalassa on todella kotoisa tunnelma, paikka itsessään on todella upea ja kaikki aktiviteetit löytyvät aivan läheltä”, kertoo Nordström. Mukaan voi tulla yksin tai ryhmässä. Varalan Urheiluopisto tarjoaa ikääntyville myös Sporttimummot ja -vaarit toimintaa, jos todella haluaa urheilla täysillä. Opisto järjestää myös tilauksesta räätälöityjä kokonaisuuksia eri yhteisöille ja organisaatioille.

Tärkeintä toiminnassa on, että asiakkaat viihtyvät. Opisto tarjoaa täysihoidon, johon kuuluu muun muassa kehutun keittiön herkut. Palaute aktiivilomista on poikkeuksetta ollut hyvää. Kohtaamiset kiinnostavien ihmisten kanssa sekä voimauttavat aktiviteetit tuovat uusia ideoita ja piristystä arkeen.

”Tänne kannattaa tulla nostamaan hiki pintaan. Joku saattaa innostua uudesta lajista ja toinen löytää ystävän. Täällä viihtyvät kaikki!”, päättää Nordström.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top