• Contrast
    • Layout
    • Font

Kotimaan Matkailumessujen asiantuntijaraati palkitsi Flowparkin kasvuhalukkuudesta, rohkeudesta ja halusta investoida kotimaan matkailuun. Tunnustus jaettiin Tampereen Supermessuilla 21.4.2017.

Flowpark on vuonna 2010 toimintansa aloittanut seikkailupuistokonsepti, joka on levittäytynyt valtakunnalliseksi toimijaksi kuudella puistolla, joista osa toimii franchising-periaatteella.

-Tavoitteenamme on ollut rakentaa vaihtoehto perinteisille huvipuistoille ja vapaa-ajan aktiviteeteille. Alusta asti on ollut selvää, että Turun puiston pohjalta lähdetään kehittämään valtakunnallista ketjua, kertoo King of Monkeys Janne Kalhama.
Valinnassa painotettiin myös yrityksen luontoa kunnioittavaa toimintatapaa sekä yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Palkintoraati antoi tunnustusta myös sille, että henkilökunnan koulutukseen panostetaan yrityksessä jatkuvasti. Flowpark työllistää yli 70 kausityöntekijää.

–Yksi tärkeä voittoperuste on myös yrityksen yhteistyö- ja verkostoitumiskyky. Toimitusjohtaja Janne Kalhama on tunnettu positiivisesta elämänasenteestaan ja yhteistyökyvystään matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Lisäksi kestävä kehitys ja luonnon kunnioittaminen on listattu yrityksen arvoiksi, ja Flowpark kouluttaa ympäri Suomea työskentelevää henkilökuntaansa kaiken aikaa, kuvaa palkintoraadin edustaja Jari Ahjoharju, projektijohtaja VisitFinlandista.

Flowpark on liikunnallinen matkailukohde, jonka brändin vahvistamiseen ja konseptin kehittämiseen kiinnitetään vahvasti huomioita. Flowparkista onkin muodostunut yleistermi seikkailupuistoille. Kalhaman mukaan puistoon voi tulla yhtä lailla pitämään vaihtoehtotreenit tai viettämään koko perheen lomapäivää.

– Se, että puistoissamme ihminen itse on toiminnan moottori ja haastetta on riittävästi, saa ihmiset tulemaan uudestaan.

Flowpark Varala avaa seikkailukauden 29.4.2017. Sitä ennen puisto on avoinna ryhmille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top