• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan yrittäjyysopinnot toteutetaan tekemällä oppien. NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa perustetaan oikealla rahalla toimiva NY-yritys. Työelämätaidot ja taloudenhallinta vahvistuvat sekä vuorovaikutustaidot ja yrittäjämäinen asenne kehittyvät. NY-yritystä perustettaessa jokainen opiskelija sijoittaa yritykseen alkupääomaa 10–40 euroa.

Yrittäjyyttä erityisesti liikunta-alalla ei voi oppia kirjoista vaan voimaantumalla yritystoiminnan harjoittamisen kautta ja oivaltamalla omien työelämätaitojen kehittymisen toteutetuissa projekteissa.

NY Vuosi yrittäjänä -ohjelma on Nuori Yrittäjyys ry:n opinto-ohjelma, jota toteutetaan oppilaitoksissa eri puolilla Suomea. Ohjelma on osa oppilaitoksen opetusta ja käytännön toiminnasta vastaa ohjaava opettaja. Ohjaavan opettajan tehtävänä on toimia sparraajana ja tarvittaessa auttaa NY-yrittäjiä pääsemään asiassa eteenpäin.

Opinto-ohjelmassa NY-yritys perustetaan lukukauden, lukuvuoden tai kalenterivuoden ajaksi. Oppijat käyvät ohjelman aikana läpi yrityksen kaikki vaiheet perustamisesta yrityksen lopettamiseen saakka.

Varalassa ollaan jo muutaman vuoden ajan oltu aktiivisesti mukana NY Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa ja kokemukset ovat olleet hyviä.

Lisätiedot Varalan yrittäjyysopinnoista ja Nuori Yrittäjyys toiminnasta: jari.salmi@varala.fi

Testaa NY-yritysten valmiuksia ottaa vastaan toimeksiantoja ja tutustu Varalassa tällä hetkellä toimiviin NY-yrityksiin

Opiskelijoiden yritykset 2018-2019 Varalassa

Nyt Liikkeelle NY

Me ollaan seitsemän opiskelijaa, jotka perustivat yhdessä yrityksen nimeltään Nyt liikkeelle NY. Meidän yrityksessä on seitsemän erilaista tekijää ja meiltä löytyy osaamista monipuolisesti eri osa-alueilla.  Meillä kaikilla on kuitenkin yhteinen intohimo ja päämäärä. Tavoitteenamme on saada ihmisiä innostettua liikkumaan, löytää ihmisille nautintoa liikunnasta ja edistää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tavoite on kova, mutta koemme olevan jokaisen oikeus saada nauttia liikunnasta ja hyvinvoinnista.

Tarjoammekin liikuntapalveluita kokonaisvaltaisesti, lisätietoja löydät sivuiltamme. Ota yhteyttä, me löydämme sinulle sopivan liikuntamuodon ja lähdemme kanssasi liikkeelle.

Nyt liikkeelle!

Yrittäjät: Mikko Uotila, Iida Aaltio, Henna Vuorinen, Alexandra Bau, Nina Leivo, Arlena Mikkonen, Topias Vaittinen
Kotisivut: nyt-liikkeelle-ny0.webnode.fi
Puh: 044 088 56 53
Sähköposti: nyt.liikkelleny@gmail.com
Facebook: @nytliikkelleny
Instagram: nyt_liikkelle

ERÄPOLKU NY

Olemme Eräpolku NY. Tarjoamme asiakkaillemme luontoliikuntaan ja erätaitoihin liittyviä koulutuksia ja opastuksia. Meidän kauttamme pääsee helposti kokeilemaan uusia juttuja, mm. jousiammuntaa. Järjestämme myös eräretkiä ryhmille sovitun mukaan.

Onko suunnitelmissa yritykselle tyky-päivä ja haluatte vähän erilaista? Tai onko teillä ryhmä, joka haluaa perehdytystä retkeilyyn tai erätaitoihin? Meiltä löytyy kaikkiin ratkaisu. Ottakaa rohkeasti yhteyttä. Pystymme räätälöimään juuri sopivan ohjelman teille.

eräpolku-ny

Olemme kolme liikunta-alan opiskelijaa Varalan urheiluopistosta. Kaikilla kolmella on laaja osaamisala ja kokemusta luonnossa liikkumisen ja toimimisen kanssa.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä

sähköpostitse: erapolkuNY@gmail.com
tai soittamalla
Yrittäjät:  Sasu Turunen 0402513186, Aleksi Pennanen 0504360749,   Atte Ojala 0403294766

PeliHetki    ”Liikuntahetkiä yhdessä”

Olemme neljä nuorta urheilijaa Varalan urheiluopistosta. Meidän yrityksellämme haluamme antaa niille ihmisille harrasteliikuntaa, jotka eivät halua harrastaa kilpaurheilua. Tunneilla on aina mukana vähintään yksi ammattitaitoinen ohjaaja. Me toimimme Pirkanmaan alueella lähinnä koulujen liikuntasaleissa. Lapset, nuoret, aikuiset, vanhukset eli kaikki ovat tervetulleita. Meillä pääset harrastamaan eri liikuntalajeja sinun omasta henkilökohtaisesta tasosta huolimatta. Lajeja löytyy mm. koripallo, sähly, futsal, jääpelit, kaupunkisota ja paljon muuta!

Yrittäjät: Micke Räikkönen, Joakim Huikkala, Anton Roth ja Tomi Asukas

Yhteystiedot: TJ, 045 1245 828, Micke Räikkönen
Sähköposti: pelihetkiny@gmail.com
Kotisivut: pelihetki-ny.webnode.fi

Otas tuosta NY

Olemme viisi nuorta yrittäjää Varalan urheiluopistosta. Kaikki olemme tämän kurssin aikana innostuneet paljon yrittämisestä, vaikka välttämättä kokemusta ei itsessään vielä paljon ole. Yrityksemme nimi on; OtasTuosta NY. Yrityksemme tarjoaa alustan jossa voi laittaa ilmoituksia pienistä työtehtävistä, kerhoista jne. Voit vastaanottaa ja ilmoittaa palvelussa arjen pikku askareita, joita et välttämättä kerkeä itse hoitamaan.

Palvelussa mahdollista, myös ilmoittaa kerhotoimintaa.

Tarkoituksemme on edesauttaa palvelullamme suomessa huonolla tasolla olevaa työttömyysprosenttia ja pienentää työttömien kynnystä hakea ”oikeita” töitä.

Yrittäjät:  Preeti Parviainen, Aapo Iltanen, Juho Mäkinen, Veeti Mikkola, Jami Koivuniemi

Yrittäjät:  Preeti Parviainen, Aapo Iltanen, Juho Mäkinen, Veeti Mikkola, Jami Koivuniemi

Tässä meidän somet:
Facebook: https://m.facebook.com/otastuostany/?tsid=0.3004847643335016&source=result
Instagram: https://www.instagram.com/?hl=fi

Sport & Wellness Finland NY

Sport & Wellness Finland NY on suomalainen yritys, joka tarjoaa terveys- ja liikuntapalveluita yrityksille sekä seuroille. Palveluihin kuuluu siis esimerkiksi terveysneuvontaa, ravintoluentoja, terveyskunnon testausta, taukojumppaa, vain taivas on rajana.

Yrityksemme toimitusjohtajana toimii Pauliina Ahvenainen

Markkinoinnista sekä visuaalisesta ilmeestä vastaa Wenla Hultin

Henkilöstöpäällikkönä ja talouspäällikkönä toimii Elina Myllymäki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top