• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopiston fysiikkavalmentaja Tiia Hautala, Manse PP:n uusin pelaajahankinta Juha Niemi ja Manse PP edustus ry:n puheenjohtaja Matti Helimo.

Varala ja Manse PP jatkavat hyvää yhteistyötään. Allekirjoitettu yhteistyösopimus kattaa Varalan ja Manse PP naisten ja miesten edustusjoukkueet kaudella 2019-20, optiona kaudet 2020-21 ja 2021-22.

Olemme erittäin tyytyväisiä aikaisempaan yhteistyöhömme ja odotamme innolla tulevaa kautta”, pohtivat Varalan toimitusjohtaja Riku Granat ja Manse PP edustus ry:n puheenjohtaja Matti Helimo.

Varala on vahvasti mukana Manse PP:n fysiikkavalmennuksessa ja urheilijoiden testaamisessa.  Varalan Urheiluopiston fysiikkavalmentaja Tiia Hautala jatkaa Manse PP:n fysiikkavalmennuksessa.

”Viime vuosina harjoittelu on sujunut hyvin ja pyrin auttamaan pelaajia kehittymään fyysisesti tavalla, joka tukee huippupesäpalloilijana olemista. Nyt kun olen ollut mukana jo useamman kauden, tunnen pelaajia paremmin ja pystyn auttamaan heitä myös yksilöllisemmin ”, kertoo Tiia Hautala.

Pelaajien fysiikkaominaisuuksia on testattu Varalan Urheiluopistolla useamman vuoden ajan ja testaus sekä seuranta jatkuvat koko tulevankin kauden. Varalan valmennuskeskuksen asiantuntijat tuovat viimeisimmän tiedon sekä pelaajien, että valmentajien käyttöön. Myös Varalan fysioterapiapalvelut kuuluvat mukaan yhteistyösopimukseen.

Tulevaan yhteistyöhön sisältyy myös Varalassa talvella järjestettävä huippuleiri pesäpallojunioreille. Leiri tulee olemaan Manse PP:n uusimman vahvistuksen, Suomen kovimman lyöjän Juha Niemen nimikkoleiri ja juniorit saavat oppia suoraan lajin huippuosaajalta.

Tiedustelut:

Varalan Urheiluopisto
Toimitusjohtaja
Riku Granat
+358 50 5583 813, riku.granat@varala.fi

Varalan Urheiluopisto
Valmennuskeskuspäällikkö
Hannele Hiilloskorpi
+358 40 5196 946, hannele.hiilloskorpi@varala.fi

Manse PP edustus ry
Puheenjohtaja
Matti Helimo
+358 40 513 8625, helimo@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top