• Contrast
    • Layout
    • Font

Ruokahävikki on maailmanlaajuisesti valtava ongelma, ja myös Suomessa hyvää ruokaa lentää roskiin valtavia määriä. Me Varalassa haluamme olla osaltamme ratkaisemassa tätä ongelmaa, pienentämässä jätemääriämme ja takaamassa, että hyvä ruoka päätyy syötäväksi, ei roskiin. Tämän takia olemme liittyneet ResQ Clubiin! Sovelluksen avulla voit jatkossa ostaa myös meidän ylijäämätuotteitamme edullisesti ja olla mukana pelastamassa hyvää ruokaa!

”ResQ avulla voimme osallistua ilmastotalkoisiin myymällä ravintolan ja kahvilan hävikkituotteita helposti lähiseudun kuluttajille. Kun pääsemme järjestelmän kautta myymään hävikkiruokaa, roskiin laitettavan ruuan määrä on pienempi”, iloitsee Varalan ravintolapäällikkö Anni Vesamäki.

Varalan tarjoamat edulliset hävikkiruoat pääset ostamaan kätevästi ResQ-sovelluksen kautta ja ostoksen jälkeen voit noutaa annokset Kahvila Annasta, aukioloaikojen mukaisesti.

Anni Vesamäki

ResQ:n käyttäjät pelastavat joka kuukausi kymmeniä tuhansia kiloja ruokaa päätymästä roskiin. Maailman pelastaminen ei ole koskaan ollut näin herkullista.  Ostamalla puoleen hintaan myytäviä ruokia ResQ:sta säästät sekä rahaa että kokkaamiseen kuluvaa aikaa. Vähennät samalla ruokahävikkiä ja autat pelastamaan maailman, yksi ateria kerrallaan.

Liity Sinäkin ResQ Clubiin osoitteessa https://resq-club.com/

Tehdään yhdessä hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top