• Contrast
    • Layout
    • Font

Tampereen Urheiluakatemiaan perustetaan jääkiekkolehtorin toimi. Ensimmäinen toimikausi on nelivuotinen, alkaen 1.8.2016. Jääkiekkolehtorin tehtävänä on tukea Tampereen urheiluakatemiassa kiekkoilevan nuoren opiskeluiden ja urheilu-uran yhdistämistä, talenttipelaajien urheilullista kehittymistä (laji- ja ominaisuusvalmennus) sekä toimia jääkiekon alueellisena opintokoordinaattorina. Näiden lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu toimiminen jääkiekon yhdyshenkilönä Tampereen Urheiluakatemiassa ja Varalan valmennuskeskuksessa.

Jääkiekkolehtorin palkkauksessa ovat mukana Jääkiekkoliitto (Nuorten olympiavalmentajatuki), Jääkiekkoyhteisö (Jääkiekkoliitto, Liiga, jääkiekon pelaajayhdistys, SM-Liiga Alumni) ja Varalan Urheiluopisto. Sopimus tehdään nelivuotiseksi, mutta vahvistetaan vuosittain palkkaukseen liittyvien tukipäätösten varmistuttua.

Hakijalta edellytetään jääkiekkovalmennuksen osaamista, valmennuskokemusta huippuvaiheesta (Liiga, Mestis, Nuorten SM Liiga), liikunta-alan ja/tai valmennuksen tutkintoa, sekä urheiluakatemia- ja seuratoiminnan tuntemusta. Eduksi katsotaan pedagoginen koulutus. Edellytyksenä on kyky itsenäiseen työskentelyyn urheiluakatemiaverkostossa.

Lisätiedot
Valmennuksen kehittäjä Pekka Rindell, pekka.rindell(at)varala.fi, 044 345 9925
Valmennuskeskuspäällikkö Hannele Hiilloskorpi, hannele.hiilloskorpi(at)varala.fi, 040 519 6946
Vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: tampereenurheiluakatemia(at)varala.fi keskiviikkoon 27.4. klo 12.00 mennessä.

tampereenurheiluakatemia.fi
facebook: tampereenurheiluakatemia
twitter: @tampereenUA
varala.fi
finhockey.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top