• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan verkkovalmennukset iskevät suoraan tämän päivän ongelmiin. Verkossa tapahtuva valmennus sopii mainiosti henkilöille, jotka eivät halua sitoutua aikaan ja paikkaan oman hyvinvointinsa kehittämisen suhteen. Nykyinen verkossa tapahtuva mikro-oppimisen malli on erinomainen tapa ottaa pieniä askeleita kohti parempaa hyvinvointia.

Verkossa tapahtuva valmennus voidaan pilkkoa sopiviin annoksiin, jolloin arjen pienillä valinnoilla saadaan käännettyä asiat oikeaan suuntaan. Verkkovalmennuksen voi rakentaa muistuttamaan arjen tärkeistä asioista, vaikka useamman kerran päivässä, jolloin asiat pysyvät varmasti mielessä. Varalan Liikettä elämään -verkkovalmennuksessa lisätään arkiaktiivisuutta ja keskitytään yleisen hyvinvoinnin kehittämiseen liikunnan, palautumisen ja terveellisen ravinnon kautta.

”Elä niin kuin opetat”

Liikettä elämään luo päivittäin Varalan kuntotestaaja ja hyvinvointivalmentaja Jari Salmi. Salmi on nuoruuden kilpaurheilutaustan ja vahvan elämänkokemuksen kautta meritoitunut valmentaja.

”Hurahdin/kouluttauduin liikunta-alan ammattilaisuuteen aikuisiällä, kun olin ehtinyt omaa hyvinvointiani riittävän pitkään ”heikentää” työelämässä stressaamalla ja laiminlyömällä hyvinvoinnin peruspilareita. Nykyisin filosofiani valmentajana on ”elä niin kuin opetat”. Pyrin jakamaan kokemukseni kautta hyväksi havaittuja asioita. Lähtökohtaisesti valmennuksissani ja kaikissa suosituksissa asiat perustuvat kuitenkin tutkittuun tietoon, jota enemmän tai vähemmän olen oman hyvinvointini kautta koetellut”, Salmi kertoo.

Salmi on ollut mukana lähes kaikkien Varalan verkkokaupan valmennuksien luomisessa, mutta Liikettä elämään -valmennus on täysin hänen omaa käsialaansa. Yleinen hyvinvoinnin kehittäminen liikunnan, palautumisen ja terveellisen ravinnon kautta on yhtä lailla valmennuksien kuin Salmen oman elämänkin keskiössä.

Valmentajapersoona tutuksi

Verkkovalmennukset vaativat käyttäjältä enemmän itsekuria valmennuksen suorittamiseen, kun valmentaja ei ole niskan takana patistamassa liikkeelle. Jos motivaatio on valmennukseen lähtiessä kohdillaan ja tavoitteet asetettu realistisiksi, on verkkovalmennukset erittäin vaikuttavia.

”Parhaimmillaan asiakkaat ovat tulleet kertomaan, että muutos elintapoihin lähti juuri verkkovalmennuksen inspiroimana liikkeelle. Luonnollisesti lyhyt muutaman viikon ohjelma ei voi kaikkea muuttaa, mutta se voi saada kipinän syttymään, jonka seurauksena asiat lähtevät rullaamaan oikeaan suuntaan.”

”Ihan parasta näin valmentajan näkökulmasta on, kun ennalta tuntematon asiakas tunnistaa kadulla ja tulee kertomaan omista kokemuksistaan toteuttamani verkkovalmennuksen parissa”, jatkaa Salmi.

Salmi tunnetaan Varalassa eläytyväisenä persoonana. Persoonaansa hän on pystynyt tuomaan myös verkkovalmennuksiin videoiden välityksellä.

”Parhaimmillaan olen saanut palautetta, että joku on oppinut tuntemaan minun valmentajapersoonaa pelkkien videoklippien kautta. Menetelmän ja valmennuksen vaikuttavuus on sidoksissa luonnollisesti sisältöön ja valmentajan persoonaan, joiden vaikuttavuus vaihtelee asiakkaasta riippuen, mutta parhaimmillaan sitoutuminen valmennukseen ja sitä kautta vaikuttavuuteen on yllättänyt positiivisesti.”


Tutustu lisää Varalan verkkovalmennuksiin ja osta valmennus kätevästi varalashopista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top