• Contrast
    • Layout
    • Font

Voimisteluliitto ja Varalan Urheiluopisto ovat tehneet yhteistyösopimuksen vuosille 2021–2024. Uutena osa-alueena Varalan Urheiluopiston liikunnanopettaja Noora Mäkelälammi aloittaa kilpa-aerobicin lajivastaavan tehtävissä 1.6.2021 alkaen. Tehtävää toteutetaan Varalan tiimipedagogiikan toiminta-ajatuksen mukaisesti. Tiimin johtajana toimii Noora ja muina jäseninä Pauliina Savijoki sekä Tatu Peltonen.

Varala toimii kilpa-aerobicin valtakunnallisena valmennuskeskuksena ja sitoutuu Voimisteluliiton kanssa lajin kehittämiseen ja yhteisiin tavoitteisiin vahvasti. Yhteistyösopimuksen avulla kehitetään lajin valmennusjärjestelmää kokonaisvaltaisesti. Varalan valmennuskeskus ja sen tarjoama asiantuntijatoiminta antaa hyvät edellytykset ja olosuhteet kilpa-aerobicin kehitykselle.

”Jatkamme erittäin mielellämme hyvää yhteistyötä Voimisteluliiton kanssa ja toimintaa kilpa-aerobicin valtakunnallisena valmennuskeskuksena. Noora Mäkelälammi tuo oman kilpa-aerobic- ja voimistelutaustansa myötä varmasti paljon uutta osaamista lajin valmennukseen, ja Varalan muut asiantuntijat tukevat lajin kehitystyötä omalla panoksellaan. Odotamme innolla kilpa-aerobicin uusia kuviota”, toteaa Varalan valmennuskeskuksen johtaja Hannele Hiilloskorpi.

Kuvassa Noora Mäkelälammi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top