• Contrast
    • Layout
    • Font

Kaisa Sali saapui Varalaan treenaamaan yhdessä Trainesenssen Riku Rimpelän kanssa. Kaisa on hyödyntänyt Trainesenssen älylättäreitä jo vuoden verran. Tänään Varalassa oli tarkoituksena käydä läpi ohjeistusta, jonka pohjalta Kaisa lähtee harjoittelemaan ja toistamaan sovittuja asioita uudelle kaudelle.

”Tuotetta on pilotoitu kesästä asti ja Kaisa on ollut ensimmäinen huippu-urheilija, jonka uintitekniikan hiomisessa on tehty älylättäreiden avulla. Laitteesta saadun datan avulla pystytään nostamaan esiin, mitkä lihakset liikuntaa ylläpitävät vedessä ja mihin pitää kinnittää huomiota harjoittelussa”, kertoi Riku Rimpelä.

”Heikoin osa-alueeni triatlonissa on ollut uinti, jonka vuoksi saatu data on ollut hyvä lisä harjoittelun tehostamiseen.  Uintivedon etuvaiheen puutteita onkin päästy korjaamaan saadun datan avulla ja kehitystä parempaan on tapahtunut paljon” jutteli Kaisa Sali.

Varalan Urheiluopiston uima-alas on suhteellisen pieni, mutta sekä Kaisa että Riku olivat hyvin tyytyväisiä tekemäänsä harjoitukseen.

”Tämän tyylisen tekniikkaharjoittelun tekemisessä Varalan allas palveli meitä oikein hyvin. Valmentaja pääsee hyvin liikkumaan altaan reunoilla ja suuntaamaan liikettä.”, totesi Riku Rimpelä.

Ennen allasharjoitusta harjoiteltiin Varalan kuntosalilla. Tarkoituksena oli tehdä harjoituksia, joilla aistitaan oikeita liikkeitä ja aktivoidaan käyttämään vedessä lihaksia oikein.

Kaisa aloittaa uuden kauden, oman valmentajansa Siri Lindleyn kanssa hyödyntäen uusia oppeja ja tutkittua tietoa. Onnea ja menestystä Kaisalle kauteen!

Kaisa Sali on suomalainen triathlonisti. Sali voitti kansainvälisen triathlonliiton ITUn pitkänmatkan MM-hopeaa vuonna 2014 ja MM-pronssia vuonna 2015. Euroopan triathlonliiton (ETU) keskimatkojen Euroopan mestaruuden hän voitti vuonna 2015. Vuonna 2017 hän sijoittui kolmanneksi puolimatkan avoimissa Ironman-sarjan Euroopan-mestaruuskilpailuissa. Ensimmäisessä täyden matkan triathlonkilpailussaan lokakuussa 2015 hän alitti yhdeksän tunnin rajan (aika 8.48.40) ensimmäisenä suomalaisnaisena. Havaijin Ironman-kilpailussa hän sijoittui viidenneksi vuonna 2016 ja 2017.

Triathlonin SM-kilpailuista Salilla on useita Suomen mestaruuksia. Vuoden 2013 puolimaratonin SM-kilpailuissa hän saavutti pronssia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top