• Contrast
    • Layout
    • Font

Kevät/Kesä 2019 tuo taas mukanaan liikunnallista tekemistä ja mukavaa yhdessäoloa kaikenikäisille! Aikaistimme joidenkin kurssien avaamista asiakkaidemme pyynnöstä, nyt leirejä ja kursseja on helppo ostaa myös joululahjaksi.

Muistathan ilmoittautua leireille ajoissa, vaikka et niitä lahjaksi suunnittelekaan. Suosituimmat leirit täyttyvät nopeasti. Leirien ja kurssien ohjelmiin voi tutustua tarkemmin jokaisen leirin omilla sivuilla.

HyväOlo – viikonloput pe-su 1.-3.2.2019

Energiaa, lämpöä ja virtaa kehoosi!

Kokonaisvaltaista mielen ja kehon balanssia, energian virtaa ja iloa. Tuntimme ovat liikunta-alan ammattilaisten ohjaamia ja niiden sisältö on suunniteltu palvelemaan viikonlopun tavoitteen virtaa. Erilaisten ohjaajien ja vaihtuvien tunnelmien kautta pääset kuljettamaan kehoasi kohti energisempää, keveämpää ja tasapainoisempaa oloa.

https://varala.fi/ohjelmoida/hyvaolo-viikonloput/

Jooga Cocktail 4.- 5.5.2019

Energiaa kevääseen -Puhdistu ja voimaannu Jooga Cocktail -kurssilla!

Ota hetki itsellesi ja tule mukaamme viikonlopun jooga-aiheiselle matkalle. Tämä mini-loma arjesta sopii kaikille niille, jotka toivovat aikaa itselle, pysähtymiselle, rentoutumiselle ja rauhoittumiselle. Toukokuun Cocktail sisältää puhdistavia ja huoltavia harjoituksia keholle ja mielelle

https://varala.fi/ohjelmoida/jooga-cocktail/

Elämäniloa 22.-26.7.2019

Liikuntaviikko Elämäniloa on varttuneempien aktiiviloma, jossa liikutaan monipuolisesti mukavassa seurassa ulkona ja sisällä. Viikko tuo tullessaan liikuntaa yksin ja yhdessä, koko ryhmän kesken ja pienemmissä porukoissa. Lisäksi viikolla on mahdollisuus osallistua samaan aikaan menevän perhesportin muutamalle tunnille.

https://varala.fi/ohjelmoida/elamaniloa/

Kesän Sporttileirit 7-12 -vuotiaille ja 13-16 -vuotiaille

Varalan lasten ja nuorten Sporttileirit ovat hieno tapa viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Leirien aikana ehtii tutustumaan moneen lajiin niin sisällä kuin ulkona. Kesän leireillä on mahdollisuus osallistua myös lisämaksusta Särkänniemi-retkeen sekä Flowpark-seikkailuun (Flowpark alaikäraja on 10 v.). Leiriohjaajat ovat liikunta-alan ammattilaisia.

https://varala.fi/kesan-sporttileirit/

International Sport Camp 8-12y. 8.-11.7.2019

Haluatko oppia englantia hauskalla tavalla. Tule ja koe jotain uutta!

The first international sports camp. We are offering fun activities related to variour sports like balancing act and circus tricks, team game tournaments (for excample basketball and ballbouncer), Parkour, swimming and StandUpPaddling. This camp is for english speaking kids and for those kids who want to learn more english in a fun way. Come and experience something new!

https://varala.fi/international-sport-camp/

Sasu Salin -korisleiri 16.-20.6.2019

Sasu Salin -korisleiri järjestetään nyt kuudetta kertaa. Leiri on tarkoitettu kaikille 2004-2009 syntyneille tytöille ja pojille (Minit, C- ja B). Mukaan mahtuu 100 pelaajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yhtenä päivänä leirillä seikkaillaan myös Flowpark Varalassa (pääsymaksu seikkailupuistoon sisältyy leirin hintaan)

https://varala.fi/korisleiri/

Vilma Kesäsen tyttökorisleiri24.-28.6.2019

Tamperelaislähtöinen Vilma on reissannut ympäri Eurooppaa naisten maajoukkueen ”Susiladies” kanssa 11 vuoden ajan ja kerännyt mitaleja palkintokaappiin kotoisesta Korisliigasta reilut kymmenisen kautta.

Leiri on suunnattu 2004-2009 syntyneille tyttöpelaajille.

Leirillä keskitytään aamulla henkilökohtaisten lajitaitojen kehittämiseen ja iltapäivän pelitreeneissä uudet taidot laitetaan heti testiin pienpeleissä ja 5 vs 5-tilanteissa. Leiriläiset saavat vinkkejä omaan peliinsä suoraan Suomen naiskoriksen huipulta, sillä Vilman lisäksi leirikoutseina nähdään myös muita tuttuja Susiladies-pelaajia!

https://varala.fi/vilma-kesasen-tyttokorisleiri/

Luisteluleiri 22.-26.7.2019

Tule viettämään esiintymispainotteista taitoluisteluleiriä Opi ilmaisutaidon niksit leirin päävalmentajalta koreografi Evelina Lorekilta!

Apuvalmentajina leirillä toimivat SM-tason spesialisti – taitoluisteluvalmentaja Laura Tykkyläinen sekä liikuntaneuvoja – taitoluisteluvalmentaja Selja Kärnä.

Leiriohjelman pääpaino on ilmaisutaidossa, esiintymisessä ja kehonhuollossa. Jääharjoittelussa keskitytään paljon ilmaisuun ja sen lisäksi perusluisteluun, askeltekniikkaan, piruetteihin ja liukuihin. Leirillä käydään myös kaikki hypyt läpi. Oheisharjoittelu koostuu mm. liikunnallisesta kehonilmaisusta, tanssista ja kehonhuollosta, lajioheisia unohtamatta.

https://varala.fi/evelina-lorekin-luisteluleiri/

Kepparileiri 15.-19.7.2019

Tule oman keppihevosesi kanssa leirille. Luvassa metsäseikkailua, käsitöitä, mielikuvitusta ja esteratoja sekä paljon muuta yhteistä kivaa. Leirillä majoitutaan tuttujen tai uusien kavereiden kanssa, nautitaan terveellisestä ruuasta sekä liikutaan ja ruokitaan mielikuvitusta koko päivän. Mikä parhainta, kaiken voi tehdä oman hepan kanssa. Tule mukaan!

https://varala.fi/kepparileirit/

Hiihtoloman Perhesportti

su-pe 17.-22.2.2019, ma-pe 18.-22.2.2019 tai su-ke 17.-20.2.2019

Varalan Hiihtoloman Perhesportti on täyden palvelun paketti, jossa on monipuolista tekemistä koko perheelle. Lomaohjelmaan kuuluvat kahtena päivänä puolipäiväretket kuljetuksineen joko Sappeen laskettelurinteille (3h lippu), Zone by Särkänniemi, Fatbike-pyöräretki tai kylpylähotelli Scandic Eden Nokia poreisiin oman valinnan mukaan (katso alustava ohjelma alla). Lisäksi aikuisille on tiedossa hiihtoretki kaupungin monipuolisille laduille. Pääsymaksut ja kuljetukset sisältyvät hintaan. Mahdollisen välinevuokran jokainen maksaa itse.

https://varala.fi/kepparileirit/

Pääsiäisen Perhesportti pe-su 19.4.-21.4.2019

Kevään starttiin Varala tarjoaa perheille viihtyisän ilmapiirin ja mukaansatempaavan ohjelman koko perheen liikunnalliseen lomanviettoon. Ravintola Säteen maineikkaat ja herkulliset pääsiäisateriat sekä rantasaunan rentouttavat löylyt täydentävät lomanautinnon. Uusia tuulia loman ohjelmassa on mm. akrojooga, streetdance ja pickleball sekä ArcheryTag.

https://varala.fi/paasiaisen-perhesportti/

Kesän perhesportti 22.-26.7.2019

Kesällä Varalan kaunis Pyhäjärvimiljöö ja pihapiirin viihtyisyys pääsevät oikeuksiinsa. Monipuolinen kuntoliikunta ja joukkuepelit niin sisällä kuin ulkona, melonta ja kirkkovenesoutu Tampereen ydinkeskustaan ovat ikimuistoisia kokemuksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Viikon aikana liikutaan iloisella mielellä ja hyvällä sykkeellä innostavien ohjaajien johdolla.

https://varala.fi/kesan-perhesportti/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top