Kesän Sporttileirit

Ikimuistoisia elämyksiä!

Varalan lasten ja nuorten Sporttileirit ovat hieno tapa viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Leirien aikana ehtii tutustumaan moneen lajiin niin sisällä kuin ulkona. Leiriohjaajat ovat liikunta-alan ammattilaisia.

7-12-vuotiaiden leireillä on mahdollisuus osallistua myös lisämaksusta Flowpark-seikkailuun. Flowpark ikäraja on 10-vuotta. Pituusraja min 120cm. Flowparkiin on voi osallistua 9-vuotias mikäli pärjää radoilla itsenäisesti tai on kokeillut toimintaa aikaisemmin.

13-16-vuotiaden leirien ohjelmaan kuuluu Flowpark-seikkailu.

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sellaisen sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa parhaiten, myös kesäaikaan. Lähetämme kutsukirjeet tähän osoitteeseen ennen leirin alkua.

Mikäli leiri on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle (tapahtuu samasta linkistä kuin varsinainen ilmoittautuminen). Mahdollisten paikkojen vapautuessa lähetämme viestiä seuraavana jonossa olevalle.

Leirin voi maksaa verkkopankissa heti, laskulla tai luottokortilla (5 € laskutuslisä).

Huomioittehan, etenkin 7-8-vuotiaiden kohdalla, että lapsen tulee osata hyvin kelloajat ja toimia omatoimisesti ruokailuissa sekä ilta-/aamupuuhissa. Mikäli pienimmillä leiriläisillä esiintyy usein koti-ikävää, suosittelemme valitsemaan ilman majoitusta osallistumisvaihtoehdon.

Sporttileirit alkavat maanantaisin klo 11.30 yhteisellä Tervetuloa- infolla.

Tutustu leiriohjelmiin!

Hinnat ja ilmoittautumiset 7-12-vuotiaiden leirit

299 €Ilman majoitusta 259 €

ma-pe 7.-11.6.2021 Sporttileiri 7-12-vuotiaat. LEIRI TÄYNNÄ!

ma-pe 14.-18.6.2021 Sporttileiri 7-12-vuotiaat

ma-pe 2.-6.8.2021 Sporttileiri 7-12-vuotiaat

Swimming

Hinnat ja ilmoittautumiset 13-16-vuotiaiden leirit

315 €Ilman majoitusta 279 €

ma-pe 7.-11.6.2021 Sporttileiri 13-16-vuotiaat LEIRI TÄYNNÄ!

ma-pe 26.-30.7.2021 Sporttileiri 13-16-vuotiaat

Lisämaksut

Flowpark-seikkailuun lisämaksu 24 € / hlö (alaikäraja 10 v.) + hanskat 3 € mahdollista ostaa käyttöön. Omat hanskat voi myös ottaa kotoa mukaan. Flowpark maksetaan Varalan vastaanottoon. Huom! 13-16-vuotiaille Flowpark sisältyy leirin hintaan.

ILMOITTAUDU MUKAAN KORONATAKUUN TURVIN 

Mikäli joko Tampereen alueen tai kotipaikkakuntasi terveysviranomaisten asettamat rajoitukset estävät sinua osallistumasta TAI sinut on terveysviranomainen todisteellisesti määrännyt karanteeniin, ja meitä siitä viipymättä tiedotat, palautamme kuluitta osallistujamaksusi tai voimme halutessasi siirtää osallistumisesi seuraavalle vastaavan hintaiselle leirille. 


Lisäinfoa sporttileiristä

Huoneet ja ryhmät jaetaan avaustilaisuuden yhteydessä. Lapset pääsevät ystävänsä kanssa samaan ryhmään ja yöpymään samaan huoneeseen. Kutsukirjeet lähetetään sähköpostitse ennen leirin alkua. Kutsukirjeessä kerrotaan tarkasti erilaisista käytännön asioista.

Leirien koot vaihtelevat 20-70 lapsen välillä. Lapset jaetaan 15- 20 lapsen ryhmiin huomioiden ikä- ja kaveriasiat.

Lapset yöpyvät leireillä 2-3 hengen huoneissa. Tarvittaessa saamme huoneeseen myös lisäpatjan ns. kaveripedin. Huoneissa on perusvarustus: WC, suihku ja TV. Huoneissa on peitto, tyyny ja pyyhe. suosittelemme kuitenkin ottamaan lisäksi oman kylpypyyhkeen. Leirin koosta riippuen 1-3 ohjaajaa yöpyy lasten kanssa samassa rakennuksessa leirin aikana. Yöpyvällä ohjaajalla on käytössä päivystyspuhelin.

Ruokailu tapahtuu pääsääntöisesti ravintola Säteen noutopöydästä. Leirin hintaan kuuluu aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Ruoka-aine allergiat pystytään huomioimaan, kun niistä saadaan tieto etukäteen. Toivomme, että allergiat ilmoitetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirien ohjelmassa on monipuolista liikuntaa. Tarkempaa tietoa sisällöstä ja aikatauluista on nähtävissä leirien viikko-ohjelmista.

Mukaan tarvittavat varusteet: ulko- ja sisäliikuntavaatteet, lämmintä vaatetta ja vaihtovaatteet, sadeasu, uimapuku, pyyhe, vaaleapohjaiset sisäkengät, reppu tai pussukka, juomapullo, henkilökohtaiset tarvikkeet (mm. oma särkylääke), Särkänniemen kausikortti (mikäli lapsella on sellainen).

Peruutus: Mahdollisen peruutuksen sattuessa palautamme maksetun leirimaksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 25 €.

Tutustu Varalan varaus- ja peruutusehtoihin

Ohjelmat

Kesän 2021 leiriohjelmat PDF


Järjestämme kesällä myös päiväleirejä