Kesän Sporttileirit

Ikimuistoisia elämyksiä 2024!

Varalan lasten ja nuorten Sporttileirit ovat hieno tapa viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Leirien aikana ehtii tutustumaan moneen lajiin niin sisällä kuin ulkona. Leiriohjaajat ovat liikunta-alan ammattilaisia.

Leireillä on mahdollisuus osallistua myös lisämaksusta, 26 € Flowpark-seikkailuun. Flowpark pituusraja min 120cm. Flowparkiin voi osallistua, mikäli pärjää radoilla itsenäisesti tai on kokeillut toimintaa aikaisemmin. Flowpark tulee maksaa saapumisen yhteydessä vastaanottoon, jolloin myös aikuinen luovuttaa allekirjoitetun turvallisuuslomakkeen kiipeilyyn osallistumisesta. Lomakkeen pääset tulostamaan linkistä.

FP_turvallisuusohjeet.pdf (flowpark.fi)

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa parhaiten, myös kesäaikaan. Lähetämme kutsukirjeet tähän osoitteeseen ennen leirin alkua.

Mikäli leiri on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle (tapahtuu samasta linkistä kuin varsinainen ilmoittautuminen). Mahdollisten paikkojen vapautuessa lähetämme viestiä seuraavana jonossa olevalle.

Leirin voi maksaa verkkopankissa heti, laskulla tai luottokortilla (5 € laskutuslisä).

Huomioittehan, että lapsen tulee osata hyvin kelloajat ja toimia omatoimisesti ruokailuissa sekä ilta-/aamupuuhissa. Mikäli pienimmillä leiriläisillä esiintyy usein koti-ikävää, suosittelemme valitsemaan ilman majoitusta osallistumisvaihtoehdon.


Leiriläisen tulee myös pystyä toimimaan ryhmässä ohjeiden mukaan, avustavia ohjaajia ei ole mukana tunneille. Ohjauskielenä on suomi.


Päiväkävijät saapuvat aamuisin aamupalalle klo 8.30-9.30 ennen ensimmäistä aktiviteettia. Päivät päättyvät viimeiseen aktiviteettiin klo 18.30, jolloin on kotiinlähdön aika.

Sporttileirit alkavat maanantaisin klo 11.30 yhteisellä Tervetuloa- infolla.

Leiriohjelmat löydät tältä sivulta alhaalta.

Ole hyvä ja hyväksy statistics, marketing evästeet nähdäksesi tämän sisällön.
Swimming

Hinnat ja ilmoittautumiset 8-12-vuotiaiden leirit

Hinnat
Majoituksella 359 €
Ilman majoitusta (ei sis. iltapalaa) 309 €

Tiedustelut:
Anne-Maarit Silpo, +358 44 3459 951
anne-maarit.silpo(at)varala.fi


ma-pe 3.-7.6.2024 Sporttileiri 8-12-vuotiaat


ma-pe 10.-14.6.2024 Sporttileiri 8-12-vuotiaat


Hinnat ja ilmoittautuminen 13-16-vuotiaiden leiri

Hinnat
Majoituksella 369 €
Ilman majoitusta (ei sis. iltapalaa) 329 €

Tiedustelut:
Anne-Maarit Silpo, +358 44 3459 951
anne-maarit.silpo(at)varala.fi


ma-pe 10.-14.6.2024 Sporttileiri 13-16-vuotiaat

Lisämaksut

Flowpark-seikkailuun lisämaksu 26 € / hlö. Omat hanskat voi myös ottaa kotoa mukaan tai ostaa 3 € Flowparkista ennen kiipeilyä. Flowpark maksetaan Varalan vastaanottoon tulopäivänä.

Lisäinfoa sporttileiristä

Huoneet ja ryhmät jaetaan avaustilaisuuden yhteydessä. Lapset pääsevät ystävänsä kanssa samaan ryhmään ja yöpymään samaan huoneeseen. Kutsukirjeet lähetetään sähköpostitse ennen leirin alkua. Kutsukirjeessä kerrotaan tarkasti erilaisista käytännön asioista.

Leirien koot vaihtelevat 20-60 lapsen välillä. Lapset jaetaan 15- 20 lapsen ryhmiin huomioiden ikä- ja kaveriasiat.

Lapset yöpyvät leireillä 2-3 hengen huoneissa. Tarvittaessa saamme huoneeseen myös lisäpatjan ns. kaveripedin. Huoneissa on perusvarustus: WC, suihku ja TV. Huoneissa on peitto, tyyny ja pyyhe. Suosittelemme kuitenkin ottamaan lisäksi oman kylpypyyhkeen. Leirin koosta riippuen 1-3 ohjaajaa yöpyy lasten kanssa samassa rakennuksessa leirin aikana. Yöpyvällä ohjaajalla on käytössä päivystyspuhelin.

Ruokailu tapahtuu pääsääntöisesti ravintola Säteen noutopöydästä. Majoittuville leirin hintaan kuuluu aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Päiväkävijöille hintaan kuuluu aamiainen, lounas ja päivällinen. Päiväkävijöillä on käytössä yhteinen lepohuone, jossa voi säilyttää varusteitaan.

Ruoka-aine allergiat pystytään huomioimaan, kun niistä saadaan tieto etukäteen. Toivomme, että allergiat ilmoitetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirien ohjelmassa on monipuolista ohjelmaa. Tarkempaa tietoa sisällöstä ja aikatauluista on nähtävissä leirien viikko-ohjelmista.

Mukaan tarvittavat varusteet: ulko- ja sisäliikuntavaatteet, lämmintä vaatetta ja vaihtovaatteet, uimapuku, pyyhe, vaaleapohjaiset sisäkengät, reppu tai pussukka, juomapullo, henkilökohtaiset tarvikkeet (mm. oma särkylääke).

Peruutus: Mahdollisen peruutuksen sattuessa palautamme maksetun leirimaksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 25 €.

Tutustu Varalan varaus- ja peruutusehtoihin

Kesän 2023 leiriohjelmat

Sporttileiri-8-12-v.-ma-pe-3.-7.6.2024.pdf

Sporttileiri-8-12-v.-ma-pe-10-14.6.2024.pdf

Sporttileiri-13-16v.-ma-pe-10.-14.6.2024.pdf


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Ohjaajien päivystysnumero leirien aikana 044 345 9903