Kesän Sporttileirit

Ikimuistoisia elämyksiä!

Varalan lasten ja nuorten Sporttileirit ovat hieno tapa viettää lomaa kivojen kavereiden ja monipuolisten aktiviteettien parissa. Leirien aikana ehtii tutustumaan moneen lajiin niin sisällä kuin ulkona. Leiriohjaajat ovat liikunta-alan ammattilaisia.

8-12-vuotiaiden leireillä on mahdollisuus osallistua myös lisämaksusta Flowpark-seikkailuun. Flowpark ikäraja on 10-vuotta. Pituusraja min 120cm. Flowparkiin on voi osallistua 9-vuotias mikäli pärjää radoilla itsenäisesti tai on kokeillut toimintaa aikaisemmin.

13-16-vuotiaden leirien ohjelmaan kuuluu Flowpark-seikkailu.

Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä sellaisen sähköpostiosoitteen, josta sinut tavoittaa parhaiten, myös kesäaikaan. Lähetämme kutsukirjeet tähän osoitteeseen ennen leirin alkua.

Mikäli leiri on täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle (tapahtuu samasta linkistä kuin varsinainen ilmoittautuminen). Mahdollisten paikkojen vapautuessa lähetämme viestiä seuraavana jonossa olevalle.

Leirin voi maksaa verkkopankissa heti, laskulla tai luottokortilla (5 € laskutuslisä).

Huomioittehan, etenkin 8-vuotiaiden kohdalla, että lapsen tulee osata hyvin kelloajat ja toimia omatoimisesti ruokailuissa sekä ilta-/aamupuuhissa. Mikäli pienimmillä leiriläisillä esiintyy usein koti-ikävää, suosittelemme valitsemaan ilman majoitusta osallistumisvaihtoehdon.

Sporttileirit alkavat maanantaisin klo 11.30 yhteisellä Tervetuloa- infolla.

Tutustu leiriohjelmiin!

Hinnat ja ilmoittautumiset 8-12-vuotiaiden leirit

Kesän 2023 leirien ilmoittautuminen aukeaa joulukuussa 2022.
Sporttileiri 8-12-vuotiaat.

Tiedustelut:
Anne-Maarit Silpo, +358 44 3459 951
anne-maarit.silpo(at)varala.fi


Sporttileiri 8-12-vuotiaat

Tiedustelut:
Anne-Maarit Silpo, +358 44 3459 951
anne-maarit.silpo(at)varala.fi

Swimming

Hinnat ja ilmoittautumiset 13-16-vuotiaiden leirit


Sporttileiri 13-16-vuotiaat

Tiedustelut: Julia Hilden,
+358 44 3459 910
julia.hilden(at)varala.fi


Sporttileiri 13-16-vuotiaat

Tiedustelut: Julia Hilden,
+358 44 3459 910
julia.hilden(at)varala.fi


Sporttileiri 13-16-vuotiaat

Tiedustelut: Henri Kautiala
puh. 044 3459 9521
henri.kautiala(at)varala.fi

Morjens! Täällä leiriohjaaja Aleksi!
 
Ensi kesänä liikutaan jälleen sporttileirin merkeissä. Minä olen myös tänä kesänä 13-16 -vuotiaiden leirien ohjaajana. Ja olen ihan innoissani tulevasta kesästä, onhan edeltävienkin vuosien leirit olleet aivan huippuja!

Luvassa on jälleen kavereiden kanssa vietettyjä toiminnantäyteisiä viikkoja kauniissa Varalan ympäristössä. Olen suunnitellut vaikka minkälaisia aktiviteetteja leireille, miltäpä kuulostaisi esimerkiksi kalliolaskeutuminen köyden varassa, jousiammunta tai discojytke uima-altaassa? Todellista seikkailua on luvassa!
 
Aiemmin minun leireillä mukana olleet taitaakin jo tämän tietää, mutta leireilläni pääasia on hauskanpito ja rento meininki, huumoria, vitsailua ja liikuntaa unohtamatta. Olitpa sitten kokenut leirien kiertäjä tai uusi tulokas, olisi huippua nähdä juuri sinut mukana kesän leirillä. Käyhän ilmoittautumassa mukaan ja tule viettämään kesälomasi hauskin viikko!
 
Nähdään kesällä Varalassa!
Aleksi Lahtonen

Lisämaksut

Flowpark-seikkailuun lisämaksu 24 € / hlö (alaikäraja 10 v.) + hanskat 3 € mahdollista ostaa käyttöön. Omat hanskat voi myös ottaa kotoa mukaan. Flowpark maksetaan Varalan vastaanottoon. Huom! 13-16-vuotiaille Flowpark sisältyy leirin hintaan.

Lisäinfoa sporttileiristä

Huoneet ja ryhmät jaetaan avaustilaisuuden yhteydessä. Lapset pääsevät ystävänsä kanssa samaan ryhmään ja yöpymään samaan huoneeseen. Kutsukirjeet lähetetään sähköpostitse ennen leirin alkua. Kutsukirjeessä kerrotaan tarkasti erilaisista käytännön asioista.

Leirien koot vaihtelevat 20-70 lapsen välillä. Lapset jaetaan 15- 20 lapsen ryhmiin huomioiden ikä- ja kaveriasiat.

Lapset yöpyvät leireillä 2-3 hengen huoneissa. Tarvittaessa saamme huoneeseen myös lisäpatjan ns. kaveripedin. Huoneissa on perusvarustus: WC, suihku ja TV. Huoneissa on peitto, tyyny ja pyyhe. suosittelemme kuitenkin ottamaan lisäksi oman kylpypyyhkeen. Leirin koosta riippuen 1-3 ohjaajaa yöpyy lasten kanssa samassa rakennuksessa leirin aikana. Yöpyvällä ohjaajalla on käytössä päivystyspuhelin.

Ruokailu tapahtuu pääsääntöisesti ravintola Säteen noutopöydästä. Leirin hintaan kuuluu aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala. Ruoka-aine allergiat pystytään huomioimaan, kun niistä saadaan tieto etukäteen. Toivomme, että allergiat ilmoitetaan heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirien ohjelmassa on monipuolista liikuntaa. Tarkempaa tietoa sisällöstä ja aikatauluista on nähtävissä leirien viikko-ohjelmista.

Mukaan tarvittavat varusteet: ulko- ja sisäliikuntavaatteet, lämmintä vaatetta ja vaihtovaatteet, sadeasu, uimapuku, pyyhe, vaaleapohjaiset sisäkengät, reppu tai pussukka, juomapullo, henkilökohtaiset tarvikkeet (mm. oma särkylääke), Särkänniemen kausikortti (mikäli lapsella on sellainen).

Peruutus: Mahdollisen peruutuksen sattuessa palautamme maksetun leirimaksun ainoastaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä toimistokuluilla 25 €.

Tutustu Varalan varaus- ja peruutusehtoihin

Ohjelmia aiemmilta leireiltä

Kesän 2022 leiriohjelmat PDF
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Sporttileiri ma-pe-13-16-vuotiaat 13.-17.6.22 ohjelma päivitetään myöhemmin.