Vilma Kesäsen tyttökorisleiri

Varalan Urheiluopistolla 2-6.8.2021

Tamperelaislähtöinen Vilma on reissannut ympäri Eurooppaa naisten maajoukkueen ”Susiladies” kanssa yli 10 vuoden ajan ja kerännyt mitaleja palkintokaappiin kotoisesta Korisliigasta reilut kymmenisen kautta.

Korisliigasta matka jatkui useaksi vuodeksi ulkomaille Espanjaan, Islantiin ja Saksaan. Viime kaudella Vilma pelasi Espanjassa HGB Ausarta Barakaldon joukkueessa sekä Saksan Bundesliigassa suurseura TSV 1880 Wasserburgin riveissä. Tällä kaudella Vilma nähdään taas kotimaan korisparketeilla HNMKY:n väreissä.

Leiri on suunnattu 2006-2011 syntyneille tyttöpelaajille.

Leirillä keskitytään aamulla henkilökohtaisten lajitaitojen kehittämiseen ja iltapäivän pelitreeneissä uudet taidot laitetaan heti testiin pienpeleissä ja 5 vs 5-tilanteissa. Leiriläiset saavat vinkkejä omaan peliinsä suoraan Suomen naiskoriksen huipulta, sillä Vilman lisäksi leirikoutseina nähdään myös muita tuttuja Susiladies-pelaajia!

Koripallo on leirillä suurimmassa roolissa, mutta leirin aikana päästään kokeilemaan myös muita huikeita lajeja, kuten: melonta, flowpark, frisbeegolf, uinti ja yksi iltapäivä hullutellaan Särkänniemen huvipuistossa.

Paikkoja on rajoitetusti, joten nyt kannattaa pitää kiirettä ilmoittautumisen kanssa.

Football Player women

Leirin hinta

Hinta: 375 €.

Hinta sisältää täyshoidon, majoituksen 2-3 hh ja monipuolisen ohjelman ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä

ILMOITTAUDU MUKAAN KORONATAKUUN TURVIN 

Mikäli joko Tampereen alueen tai kotipaikkakuntasi terveysviranomaisten asettamat rajoitukset estävät sinua osallistumasta TAI sinut on terveysviranomainen todisteellisesti määrännyt karanteeniin, ja meitä siitä viipymättä tiedotat, palautamme kuluitta osallistujamaksusi tai voimme halutessasi siirtää osallistumisesi seuraavalle vastaavan hintaiselle leirille. 

Tiedustelut:

Henri Kautiala
+358 44 3459 921
henri.kautiala(at)varala.fi

Tutustu leirin ohjelmaan

Muutokset mahdollisia.

Vilman lisäksi leirillä ohjaajina mukana myös

anni

Moikkamoi!

Olen Anni, viimeiset kaksi kautta Forssan Alkua (Naisten Korisliiga) edustanut korispelaaja. Suomessa saavutuksiin mahtuu mm. useampi Suomen Mestaruus Naisten Korisliigasta.

Olen lisäksi pelannut urallani viisi vuotta ulkomailla, esim. kaksi vuotta Saksan Bundesliigassa.

Suomipaidan olen saanut pukea päälleni reilut 90 kertaa, junnuista aikuisiin.

”Perinteisen” koriksen lisäksi pelaan kesäisin 3×3 korista, josta on myös muutama mitali taskussa – se ei kuitenkaan ole työtäni, vaan harrastus, jossa yhdistyy kesäaurinko, kaverit ja tiukat korismatsit. Koriksen lisäksi tykkään nyrkkeilystä ja lumilautailusta 😊

Mitäs muuta? Mun lempijätski on ässä mix mehujää, vapaa-ajalla tykkään lukea ja mun lempiaine koulussa oli äidinkieli 😊

Vilman leirillä on ollut ihan superhauskaa ja innolla odotan jo tulevaa kesää!

Saara

Helou!

Meitsin nimi on Saara Wahlgren, junnumaajoukkueet ja 9 korisliiga kautta kolunnut takamies ⛹🏻‍♀️🏀 Muutama susiladies ottelukin on tullut pelattua ennen mun pitkän polvenkuntoutusjakson alkua. Puolustus on aina ollut mun spesiaalihommaa ja kesäisin pelatuista 3×3 peleistä on takataskuun tarttunut myös muutama kikka kolmonen.

Koriksen lisäksi opiskelen elintarviketieteitä, joten ruokahommat ja ravitsemus on lähellä sydäntä. Fun fact itsestäni on, että olen syönyt viimeiset 10 vuotta saman aamiaisen! 😊

Vilman leireillä on aina ollut huippu meno ja porukka, pidetään lippu korkealla myös seuraavalla leirillä! Siihen asti rokatkaa kaikki omien seurojen peleissä ja toivottavasti nähdään ensi kesänä 😉💪🏻

Kesällä Varalassa myös Sasu Salin -korisleiri. Tutustu lisää!