Vilma Kesäsen tyttökorisleiri

Varalan Urheiluopistolla 1-5.8.2022

Tamperelaislähtöinen Vilma on reissannut ympäri Eurooppaa naisten maajoukkueen ”Susiladies” kanssa yli 10 vuoden ajan ja kerännyt mitaleja palkintokaappiin kotoisesta Korisliigasta reilut kymmenisen kautta.

Korisliigasta matka jatkui useaksi vuodeksi ulkomaille Espanjaan, Islantiin ja Saksaan. Viime kaudella Vilma pelasi Espanjassa HGB Ausarta Barakaldon joukkueessa sekä Saksan Bundesliigassa suurseura TSV 1880 Wasserburgin riveissä. Tällä kaudella Vilma nähdään taas kotimaan korisparketeilla HNMKY:n väreissä.

Leiri on suunnattu 2007-2012 syntyneille tyttöpelaajille.

Leirillä keskitytään aamulla henkilökohtaisten lajitaitojen kehittämiseen ja iltapäivän pelitreeneissä uudet taidot laitetaan heti testiin pienpeleissä ja 5 vs 5-tilanteissa. Leiriläiset saavat vinkkejä omaan peliinsä suoraan Suomen naiskoriksen huipulta, sillä Vilman lisäksi leirikoutseina nähdään myös muita tuttuja Susiladies-pelaajia!

Koripallo on leirillä suurimmassa roolissa, mutta leirin aikana päästään kokeilemaan myös muita huikeita lajeja, kuten: melonta, flowpark, frisbeegolf, uinti ja yksi iltapäivä hullutellaan Särkänniemen huvipuistossa.

Paikkoja on rajoitetusti, joten nyt kannattaa pitää kiirettä ilmoittautumisen kanssa.

Football Player women

Leirin hinta

Hinta: 394 €

Hinta sisältää täyshoidon, majoituksen 2-3 hh ja monipuolisen ohjelman ammattitaitoisten ohjaajien vetämänä.

ILMOITTAUTUMINEN

Tiedustelut:

Henri Kautiala
+358 44 3459 921
henri.kautiala(at)varala.fi

Tutustu leirin ohjelmaan

Muutokset mahdollisia.

Leirikuva 2021

Vilman lisäksi leirillä ohjaajina mukana myös

Mä oon Heta Äijänen, oon 23-vuotias.
Aloitin korisurani Tampereen Pyrinnössä. Olen päässyt edustamaan Suomea junnu maajoukkueissa 33 ottelun verran. Naisten korisliigassa kausia on kertynyt 5 eri joukkueissa. Viime kausi Forssan Alussa päättyi pronssijuhliin 💃 Tätä ennen pelasin kaksi kautta Saksan Bundesliigassa.

Kesäisin pelaan 3×3 Airballsquadin kanssa. On hauskaa että kesää pääsee viettämään yhdessä hyvien ystävien kanssa 3×3 turnauksissa ympäri Suomea! ☀️

Oon aina tykännyt koulusta ja opiskelen luokanopettajaksi. Pelien, treenien ja koulun yhdistäminen pitää kiireisenä, mutta pidän siitä, että pystyy yhdistämään asioita joista tykkää.

Oon ollut pari kesää töissä Särkänniemessä ja siellä mun lempilaitteet ovat tietenkin X & Tornado 🎡 Odotan innolla leiriä ja teidän leiriläisten tapaamista! Nähdään pian!

Moikka!

Olen Anissa, heittävä takamies Kotkasta. Viime kaudella pelasin mestarijoukkue Peli-Karhujen paidassa, mutta ensi kaudella minut nähdään Saksan pääsarjassa.
Amerikassa pelasin yliopistokoripalloa 4 vuotta. Se reissu kannattaa tehdä, jos vaan on mahdollisuus! ☺️
Ja sen jälkeen olen pelannut mm. Espanjassa ja Belgiassa.
Suomipaidankin olen saanut pukea muutaman kerran päälleni.

Koriksen lisäksi tykkään uimisesta ja ruoanlaitosta.
Tacot ja salmiakkia on mun lemppareita.

Olen super innoissani että pääsen mukaan Vilman leirille. Olen kuullut paljon hyvää koko porukasta ja fiiliksestä.
Odotan jo innolla että päästän moikkaamaan

Kesällä Varalassa myös Sasu Salin -korisleiri. Tutustu lisää!