• Contrast
    • Layout
    • Font

Tammikuussa 7.1.2019 alkaa jo 108 kerran Liikunnanohjauksen peruskurssi. Kurssi on tarjonnut jo vuosikymmenien ajan ponnahduslaudan liikunta-alalle. Varalan kurssia voikin kehua Suomen suosituimmaksi, koska kurssille hakeutuu pari kertaa vuodessa useita kymmeniä opiskelijoita valmistautumaan tuleviin liikunta-alan pääsykokeisiin tai kokeilemaan olisiko liikunta-ala heille sopiva vaihtoehto.

”Kurssi soveltuu erinomaisesti liikuntatieteellisen, liikunnanohjaaja AMK, liikunnanohjauksen perustutkintoon ja fysioterapiakoulutukseen hakeville sekä valmennuksesta ja liikunnanohjauksesta kiinnostuneille. Kurssi sopii myös ohjaamisen ja vuorovaikuttamisen aloille hakeutuville, kuten sosiaali- ja kasvatusalojen sekä poliisin ja palomiehen uraan valmentautuville”, kertoo Liikunnanohjauksen peruskurssin vastaava opettaja Eetu Autio.

Vuosittain kurssille hakeutuu myös opiskelijoita, jotka miettivät alanvaihtoa tai haluavat kehittää omaa hyvinvointiaan. Heille Varala tarjoaa nyt uutena vaihtoehtona vaihtoehdon suuntautua oman hyvinvoinnin kehittämiseen. Hyvinvoinnin peruskurssi HYPE on tarkoitettu heille, jotka haluavat avaimet omaan hyvinvointiin.

Tammikuussa alkava kurssi jaetaan ryhmiin, joissa yhteisten opintojen lisäksi keskitytään kuuden viikon valinnaisen jakson aikana joko ohjattuun valmistautumiseen liikunta-alan esivalintakokeeseen tai omaan hyvinvointiin liittyviin kokonaisuuksiin.

”Haku kurssille on käynnissä, joten ole ajoissa liikkeellä, mikäli haluat matkaamme mukaan”, toteaa Eetu Autio.

Mikä Varalan henki?

Varalan hengen voi vain kokea. Opiskelijat kertovat, että Varalassa vietetyt 4 kuukautta on olleet heidän elämän parasta aikaa. LOKkilaiset asuvat opistolla ja hioutuvat tiiviiksi ryhmäksi opiskellen, viettäen aikaa yhdessä ja tukien toisiaan.  Yhdessä koetaan onnistumisia, itkua, naurua, hampaidenkiristystä, elämyksiä, kokemuksia ja parhaita muistoja. Upean kokemuksen tuo myös kurssin aikana suoritettava talviliikunta jakso Ylläksellä.

Varalan opettajat ovat alan huippuosaajia ja heillä on rautainen ammattitaito. Varalan henkeä luodaan myös ammattitaitoisten, kuuntelevien ja ryhmän kanssa sitoutuneiden opettajien kautta.

Mukavaa ilmapiiriä ei opita kursseilla, sillä se on jotain, joka kumpuaa luonnostaan – ainakin meillä Varalassa.

Luonnonkauniiseen kaupunkiopistoon on helppo tulla

Keskellä Tamperetta sijaitsevaan Varalaan on helppo tulla. Tampereen linja-autoasemalta matkaa Varalaan on vain 3 km, rautatieasemalta 4 km. Autolla tultaessa esimerkiksi Tampere-Helsinki moottoritien päästä on meille enää 5-10 minuutin matka.

Pyynikinharjun metsät ja Pyhäjärvi ihastuttavat kauneudellaan. Varalassa kaikki on lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan – majoitus, liikunta- ja luentotilat, ravintola, kahvio ja rantasaunat.

Tutustu kurssin sisältöön tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan

Ole hyvä ja hyväksy statistics, marketing evästeet nähdäksesi tämän sisällön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top