• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan tuottamat hyvinvointi- ja testauspalvelut täydentävät jatkossa Ikaalinen Spa & Resortin tarjontaa. 

Uudistuneessa kylpylähotellissa on tarjolla jatkossa monipuolisempi palveluvalikoima sekä yritys- että yksityisasiakkaille. Palveluihin kuuluvat mm. hyvinvointikartoitukset, fyysisen kunnon testaukset ja palautteet, hyvinvoinnin teemaluennot sekä Hyvä Olo ja Jooga -viikonloput. Palveluita paketoidaan mukaan kylpylän kasvavaan ohjelma- ja palveluvalikoimaan.

”Matka kohti Pohjoismaiden mielenkiintoisinta Kylpylää on taas askelta lähempänä, Varalan kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä. Käytössämme on jatkossa Suomen parhaimmat voimat testaukseen, asiantuntijaluentoihin ja erilaisiin teemaviikonloppuihin. Jooga- ja Hyvän Olon viikonloppupaketit tuovat erinomaisen lisän meidän tuote- ja palvelutarjontaamme”, kertoo myyntijohtaja Tapio Honkamaa

Työhyvinvointipalvelut sopivat erinomaisesti osaksi yritysten virkistys-, liikunta- ja tyky -päiviä. Varalan suositut Hyvä Olo ja Jooga -viikonloput täydentävät Ikaalinen Spa & Resort lomapakettien tarjontaa.

”Varalassa etsimme jatkuvasti keinoja kuluttajien hyvinvoinnin parantamiseen. Uudet yhteistyökumppanit vievät kanssamme tätäkin osa-aluetta hyvin eteenpäin, kertoo Varalan Hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni.

”Innolla odotan, että pääsemme aloittamaan yhteistyön Ikaalinen Spa & Resortin kanssa. Visiomme mukaan haluamme luoda tulevaisuutta, jossa jokainen suomalainen voi liikkua ja voida hyvin. Tämä toimialarajan ylittävä yhteistyö on meille yksi tärkeä askel eteenpäin visiomme toteutuksessa ”, kertoo Varalan Urheiluopiston toimitusjohtaja Riku Granat.


Tiedustelut

Minni Suni   
Varalan Urheiluopisto    
Hyvinvointipalvelupäällikkö   
+358 40 740 5325 minni.suni@varala.fi

Tapio Honkamaa
Ikaalinen Spa & Resort
Myyntijohtaja
tapio.honkamaa@ikaalinenspa.fi


HyväOlo -viikonloput
Hyvä Oloviikonloput sopivat jokaiselle, jotka hakevat kuntoiluunsa uusia mausteita, liikuntaelämyksiä tai sykkeen vuoristorataa. Tunnit ovat liikunta-alan ammattilaisten ohjaamia ja niiden sisältö on suunniteltu palvelemaan viikonlopun tavoitteen virtaa. Erilaisten ohjaajien, vaihtuvien tunnelmien, monipuolisen liikuntatarjonnan kautta pääset kuljettamaan kehoasi kohti energisempää, liikkuvampaa sekä rauhoittuneempaa oloa.


Jooga -viikonloput
Jooga-viikonlopun kokonaisuus on vastapainoa arjen intensiiviselle elämälle, kaikelle menemiselle ja tekemiselle. Viikonlopun aikana tehdään useampia jooga-, rentoutumis- ja meditaatioharjoituksia. Kaikki harjoitukset on suunniteltu siten, että ne sopivat joogaan tutustuville tai omaa harjoitustaan syventäville. Harjoitukset virkistävät, tasapainottavat sekä rentouttavat kehoa ja mieltä.


Työhyvinvointipalvelut
Kaikessa tekemisessä Varalalle on tärkeää yksilön ja sitä kautta tiimin ja organisaation voimauttaminen ja heidän voimaantuminen. Työhyvinvointipaketit on rakennettu siten, että lähestymme hyvinvointia kolmesta eri näkökulmasta: Palautuminen ja uni, Ravitsemus sekä Liikunta ja aktiivisuus. Halutessasi autamme tarpeiden määrittelyssä siten, että valittu painotus on tarpeidenne mukainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top