• Contrast
    • Layout
    • Font

Rekrytointi: Kokki

Haemme nyt

Kokkia

Varalan keittiö on tunnettu maukkaasta ruoastaan. Oma keittiöhenkilökunta huolehtii niin arjen pikkutarjoilut kuin juhlatilaisuuksien menut suurella sydämellä.

Kokkina työskentelet yhtenä ravintolatiimin jäsenenä vastaten ruokatuotteen- ja palvelun toimivuudesta vuorossasi. Toimintaa on kahdessa vuorossa 7 päivänä viikossa. Urheiluopistoympäristössä ruoka näyttelee tärkeää roolia terveyden ja kehittymisen edistämisessä. Aamupala-, lounas-, ja päivällisruokailijoiden määrä vaihtelee n. 100 – 400 välillä. Ruokaa valmistetaan keskuskeittiöllä. Tärkeässä osassa ovat myös Varalan kaikissa tiloissa tapahtuvat tilaus-, tapahtuma- ja juhlaruokailut. Pääset näin ollen myös itse aktiivisesti arkiliikkumaan Varalan kauniissa maisemissa kuljettaessasi valmistamaasi ruokaa.

Ruokatuotteesta ja keittiön toiminnasta vastaa keittiömestari ja ravintolapäällikkö.

Mitä odotamme

Olet koulutukseltasi kokki, joka on kerryttänyt kokemusta ruoanvalmistuksesta suurtalouskeittiössä tai lounasravintoloissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, omaat positiivisen asenteen ruoanvalmistusta kohtaan, hyvän paineensietokyvyn ja olet ratkaisukeskeinen.  Nautit hyvästä tekemisen meiningistä, olet urheilullinen ja asiakaspalveluhenkinen. Katsomme eduksi vahvan dieettiosaamisen, mutta se ei ole edellytys tehtävään.

Odotamme, että sinulla on voimassa oleva ajokortti ja hygieniapassi ja olet suomen kielen taitoinen, englannin kielen osaaminen on hyvä lisä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Mitä tarjoamme

Ruokatuotteen valmistamisen monipuolisuutta keskuskeittiöstä aina yksilöllisiin juhlaruokiin.

Mahdollisuus olla osa liikunnallista ja toiminnallista ympäristöä, jossa päivittäisen tekemisen taso takaa tulevaisuuden menestyksen. Varalassa Sinua odottavat mukavat asiakkaat, loistavat työkaverit sekä miellyttävä ja vauhdikas toimintaympäristö.

Palkkaus on Yksityistä Opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Jukka Ahlman puh. 044 345 9993 tai jukka.ahlman@varala.fi

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen marko.arvonen@varala.fi 31.12.2019 mennessä. Otsikoi viestisi: Kokkirekry.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top