• Contrast
    • Layout
    • Font

– Elämykset ja kokemukset lisääntyvät entisestään Varalan tarjonnassa

Varala on tehnyt yhteistyösopimuksen Nature Escape -yrityksen kanssa. Yhteistyön myötä Nature Escapen tuottamat elämyskellunta ja luontopakopeli -palvelut tulevat täydentämään Varalan tarjontaa.  

”Palvelut sopivat erinomaisesti osaksi yritysten virkistys-, liikunta- ja tyky -päiviä sekä ohjelmaksi polttareihin, synttäreille tai kaverikimppa -viikonloppuun”, kertoo Varalan vapaa-ajan palveluista vastaava Hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni.

Varalassa etsimme jatkuvasti myös keinoja asiakkaidemme hyvinvoinnin parantamiseen. Uudet luontoaktiviteetit vievät tätäkin osa-aluetta hyvin eteenpäin. Luonnossa oleskelu ja liikkuminen lisäävät hyvinvointia ja terveyttä. Liikkuminen luonnossa auttaa palautumaan stressistä ja unohtamaan arjen huolet.

Nature Escapen tuotteet on helppo yhdistää Varalan palvelukokonaisuuksiin. Luontopakopeli toteutetaan Pyynikin harjun maastossa ja se on mahdollista järjestää myös Mustavuoren alueella. Elämyskellunta soveltuu erinomaiseksi ohjelmaksi pienemmille ryhmille saunomisen yhteyteen.  Varalan rantasaunat ja Ravintola Säteen maukkaat tarjoilut varmistavat onnistuneet elämykset Pyhäjärven upeissa rantamaisemissa.

”Olemme hyvin innoissamme yhteistyöstä Varalan kanssa. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisia elämyksiä uusien kokemusten, makuelämysten ja yhdessä olon myötä. Nyt pystymme toteuttamaan niitä yhdessä Varalan kanssa upeissa puitteissa Tampereella”, tiivistää Nature Escapen toimitusjohtaja Jesse Myllylä.

Mahtavimmat elämykset – tule kokemaan uutta työporukkasi kanssa

Varalan upea ympäristö ja laaja koko ajan kehittyvä aktiviteettivalikoima mahdollistaa sen, että pääsemme toteuttamaan erilaisia toimintoja alueelle, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä Tampereen keskustaa.

Toivomme, että uudet palvelut ottavat omakseen esimerkiksi yritykset ja nuoret aikuiset kaveriporukoissaan. Toiminta tulee soveltumaan erinomaisesti niin vapaa-ajan viettoon kuin myös yritysryhmille. Haluamme rakentaa uusia elämyksiä myös näin poikkeuksellisena aikana. Tällä hetkellä ulkona toteutettavat aktiviteetit ovatkin turvallisesti toteutettavissa.

Tiedustelut
Minni Suni
Hyvinvointipalvelupäällikkö
+358 40 740 5325 minni.suni@varala.fi

yhteistyöstä sopineet henkilöt

Varalan logo
Nature Escape logo

Luontopakopeli ja Elämyskellunta soveltuvat hyvin toteutettavaksi vaikka osaksi polttareita, yritysten ja ryhmien luontoliikuntaa tai kaverikimppaa. Lisäksi Luontopakopeli voidaan toteuttaa myös lasten synttäreiden ohjelmana.

ihmisiä kellumassaLuontopakopeli

Luontopakopeli on mukaansatempaava pakopelielämys, joka toteutetaan upeissa luontomaisemissa. Pelin aikana ryhmä pääsee ratkaisemaan hauskoja arvoituksia ja ennen kaikkea tekemään yhteistyötä koko ryhmän kesken. 

Pelissä ryhmäläiset astuvat arkeologien saappaisiin etsiessään jo vuosia kaivattua sopimusta, joka oikeuttaa Maailman 8. Ihmeen kaivamiseen. Saatteko sopimuksen käsiinne alle 60 minuutissa? 

Peli sisältää kevyitä tehtäviä ja liikkumista luonnossa. Peli voidaan toteuttaa rennosti perheen, kaveri- ja työporukan kesken tai ryhmien välisenä kisailuna. 

Sovellettavissa myös lapsille ja liikuntarajoitteisille.2-6 pelaajaa: 200 €
7-8 pelaajaa: 220 €
9-12 pelaajaa: 380 €
13-16 pelaajaa: 400 €
Yli 8 hlö ryhmät jaetaan kahteen samanaikaiseen tai peräkkäiseen peliin tilaajan toiveiden mukaan.

Elämyskellunta

Haluatko kokea, miltä tuntuu kellua täysin veden kannattelemana? Elämyskellunnassa pääset upeaan painottomuuden tilaan luonnon keskelle. 

Voit valita joko rentoututtavan tai aktiivisemman kelluntaelämyksen. Kellunta toteutetaan hauskoissa kelluntapuvuissa. Puku on täysin vedenpitävä, mutta huomioithan, että vesiaktiviteetissa pieni kastuminen on aina mahdollista. Suosittelemmekin vaihtovaatteita varmuuden vuoksi! 

Pukeutuminen: Suosimme lämmintä kerrospukeutumista, villasukkia ja sormikkaita. Vältäthän paksuja huppuja pukujen alla. Silmälaseja käyttäville suosittelemme piilolinssejä kellunnan ajaksi.  

Ryhmähinta alkaen 200 € sis. 3 henkilöä, lisähenkilöt 40€/hlö.

Ryhmäkoko max. 20 henkilöä, 10 henkilöä voi kellua kerrallaan. (Myös isommat ryhmäkoot mahdollisia, kysy lisää!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top