• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopisto ja HDC Finland ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen – ”Yhteistyö mahdollistaa molemmille osapuolille kattavammat palvelut ja Suomen parhaan jääkiekon kehittämiskeskuksen toteuttamisen”

Hockey Development Centre Finland (HDC Finland) ja Varalan Urheiluopisto ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. Yhteistyön ansiosta HDC Finland ja Varalan Urheiluopisto pystyvät tarjoamaan entistä enemmän yksilöityjä palveluja ja organisoitua urheilun asiantuntijatoimintaa asiakkailleen.
Varalan Urheiluopiston perinteet ulottuvat jo pitkälle viime vuosisadalle. Opisto on perustettu vuonna 1909 ja se sijaitsee Tampereen Pyhäjärven rannassa vain parin kilometrin päässä ydinkeskustasta. Nykyisin Varalan Urheiluopisto toimii koulutus- ja liikuntakeskuksena, jonka ydintoiminta-alueita ovat koulutus, kilpa- ja huippu-urheiluvalmennus sekä hyvinvointi- ja vapaa-ajan palvelut. Varalan asiakaskunta muodostuu opiskelijoista, urheilijoista, kuntoilijoista, yrityksistä ja liikunnallisista vapaa-ajan asiakkaista. Varalan uudistuvista tiloista löytyy useita rantasaunoja, luentosaleja, liikuntatiloja, testausasema, kuntosali, majoitushuoneita, ravintola, kahvila ja muita oheispalveluita kuten Flowpark- kiipeilypuisto.

Toukokuussa 2018 Tampereen rajan tuntumaan Kauppakeskus Veskaan avataan täysin uudenlainen, pelkästään jääkiekkoon keskittyvä, harjoituskeskus – HDC Finland, joka on erikoistunut pelaajien yksilölliseen kehittämiseen sekä valmentajien tehokkaaseen kouluttamiseen. Keskus tulee mullistamaan pelaajien yksilöharjoittelun modernien tilojen, kehittyneiden testausmenetelmien ja koulutettujen valmentajien ansiosta. Synteettiseen jäähän perustuva konsepti on Suomen markkinoilla ainoa laatuaan ja se on todettu toimivaksi jo useissa johtavissa jääkiekkomaissa.

Yhteistyösopimus mahdollistaa HDC Finlandille ja Varalan Urheiluopistolle esimerkiksi erilaisten leirien ja valmentajakoulutuksien järjestämisen hyödyntämällä toistensa osaamista ja olosuhteita. Lisäksi Varalalta ja HDC Finlandilta löytyy palveluista suorituskykyä ja sen kehittymistä mittaavat modernit testausmahdollisuudet ja huippuosaaminen, joita tullaan hyödyntämään sekä HDC Finlandin että Varalan tiloissa toteutettavilla yhteisillä palveluilla.

– Varalan Urheiluopisto on jo vuosia osoittanut huippuosaamisensa eri urheilulajeissa. Yhteistyö mahdollistaa meille (HDC Finlandille) laajemmat palvelut ja auttaa meitä tiellämme Suomen parhaaksi jääkiekon kehittämiskeskukseksi, puntaroi HDC Finlandin perustaja Sasu Hovi uutta sopimusta.

– Varalan strategiana on tuottaa Suomen laadukkaimpia koulutus-, valmennus- ja testauspalveluita ja tehdä sitä osaavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä on monen vuoden perinteet huippukiekkoilijoiden testaamisesta ja valmentamisesta sekä valmentajien kouluttamisesta. Olemme iloisia, että voimme olla tukemassa Sasua, HDC Finlandia ja suomalaista jääkiekkoa tämän yhteistyön kautta, jatkaa Varalan Urheiluopiston Toimitusjohtaja Riku Granat.

Lisätietoja

Sasu Hovi, HDC Finland, +358 44 533 7018, sasu.hovi@hdcfinland.fi
Riku Granat, Toimitusjohtaja, Varalan Urheiluopisto, +358505583813, riku.granat@varala.fi
Hannele Hiilloskorpi, Valmennuskeskuspäällikkö, Varalan Urheiluopisto, +358 40 5196946, hannele.hiilloskorpi@varala.fi

HDC Finland http://hdcfinland.fi/
Varalan Urheiluopisto varala.fi

Kuva: Sopimus allekirjoitettiin Sport & Business -seminaarin yhteydessä Tampereella, jossa Sasu Hovi puhumassa yhdessä Peter Vesterbackan kanssa.

kuvassa vasemmalta Riku Granat, Sasu Hovi ja Peter Vesterbacka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top