• Contrast
    • Layout
    • Font

Varala ja Tappara jatkavat hyvää yhteistyötään. Allekirjoitettu yhteistyösopimus kattaa tulevat kolme kautta.

Olemme oikein tyytyväisiä aikaisempaan yhteistyöhömme ja odotamme innolla tulevia kausia”, pohtivat Varalan toimitusjohtaja Riku Granat ja Tapparan toimitusjohtaja Mikko Leinonen.

Testausyhteistyön lisäksi Varala on vahvasti mukana Tapparan liigapelaajien fysiikkavalmennuksessa.  Varalan Urheiluopiston fysiikkavalmentaja Jenni Puputti jatkaa Tapparan Liigajoukkueen voimavalmennuksessa. Tapparan voimavalmennuksesta vastaa edelleen pitkälinjan voimavalmentaja ja Varalankin voimavalmennuksen mentori Jaakko ”Jaska” Kailajärvi, jonka opissa ja oikeana kätenä Jenni toimii.

”Kesäharjoittelu on sujunut hyvin ja pelaajien fysiikkaominaisuudet ovat kehittyneet toivotulla tavalla. Nyt kun olen mukana jo toista kautta ja tunnen pelaajat paremmin, pystyn auttamaan heitä yksilöllisemmin ”, kertoo Jenni Puputti.

Fysiikkaominaisuuksia on testattu jo keväällä Varalan Urheiluopistolla ja seuranta jatkuu koko kauden ajan. Testipatteristot ja pelaajan seurantapolku on luotu yhteistyössä Tapparan juniori- ja liigakiekon sekä Varalan valmennuskeskuksen asiantuntijoiden kanssa.

Two men

Testauspäällikkö Marko Haverinen ja päävalmentaja Jukka Rautakorpi testitulosten äärellä.

People running in forest

Kesäharjoittelua Jenni Puputin valmennuksessa Pyynikillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top