• Contrast
    • Layout
    • Font

Opiskelijahaku on käynnissä!

Ole hyvä ja hyväksy statistics, marketing evästeet nähdäksesi tämän sisällön.

Hae sinäkin mukaan palloilemaan ja opiskelemaan Varalaan!

Varala tarjoaa laadukasta, nykyaikaista, monipuolista ja työelämän tarpeita vastaavaa koulutusta. Opiskelijahaku on käynnissä nyt!

Liikunnanohjauksen peruskurssi LOK (20 ov)
Kurssi antaa vahvan pohjan liikunta-alan ammatillisiin opintoihin ja eri alojen pääsykokeisiin. Koulutus kestää 4 kuukautta. Kurssi järjestetään joka syksy elokuusta joulukuuhun ja keväisin tammikuusta toukokuuhun. Haku syksyllä 2016 alkavalle kurssille on käynnissä nyt!

> Tutustu tästä koulutukseen tarkemmin

Liikunnan ammattitutkinto LAT
Liikunnan ammattitutkinto on aikuisille suunnattua ammatillista lisäkoulutusta ja se on osa näyttötutkintojärjestelmää. Tutkinto soveltuu liikunta-alan ammattilaisille tai alalle pyrkiville sekä heille, jotka käyttävät liikuntaa oppimisen välineenä esimerkiksi päiväkodissa, iltapäiväkerhossa tai koulussa. Haku elokuussa 2016 alkavalle valmistavalle koulutukselle on käynnissä. Täytä hakukaavake huhtikuun loppuun mennessä!

> Tutustu tästä koulutukseen tarkemmin

Liikunnanohjauksen perustutkinto LPT (180 osp), Liikuntaneuvoja
Liikunnanohjauksen perustutkinto on ammatillista peruskoulutusta ja se kestää 2-3 vuotta riippuen pohjakoulutuksesta. Tutkintoa järjestetään peruskoulu- ja ylioppilaspohjaisena sekä oppisopimuskoulutuksena. Koulutus on päiväopiskelijoille maksutonta, samoin asuminen opistolla ja ruokailut opiskelupäivinä. Seuraavaan peruskoulupohjaiseen koulutukseen hakuaika on 23.2.2016 klo 08:00 – 15.3.2016 klo 15:00. Pääsykokeet järjestetään Varalan Urheiluopistolla 23.–25.5.2016. Koulutus alkaa elokuussa 2016.

> Tutustu tästä koulutukseen tarkemmin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top