• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan Urheiluopisto on valtakunnallinen liikunnan koulutuskeskus, joka sijaitsee keskellä Tamperetta Pyynikin harjun kupeessa, Pyhäjärven rannassa. Toimintamme pääalueita ovat liikunta-alan koulutus, vapaa-ajan kurssi- ja leiritarjonta, ryhmien kokous- ja liikuntapäivät, työhyvinvointipalvelut sekä urheilu- ja valmennustoiminta.

Haemme nyt

SIIVOUSTYÖHÖN OSALLISTUVAA TIIMINVETÄJÄÄ

Tiiminvetäjänä osallistut siivoustyöhön yhdessä siistijöiden kanssa. Vastaat oman tiimisi johtamisesta, työn organisoinnista, laadun seurannasta sekä työn kehittämisestä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja omaat kannustavan työotteen. Toimit esimerkkinä tiimillesi ja vastaat tiimin hyvästä hengestä.

Etsimme sinua puhtausalan ammattilainen, joka haluat saada tiimisi loistamaan!

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta puhdistuspalvelualan tutkintoa, vankkaa ammattitaitoa sekä työkokemusta/koulutusta tiiminvetäjänä.

Odotamme, että olet suomen kielen taitoinen, englannin kielen osaaminen on hyvä lisä.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Varalassa Sinua odottavat mukavat asiakkaat, loistavat työkaverit sekä miellyttävä toimintaympäristö.

Palkkaus on Yksityistä Opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen. Hyvät henkilöstöedut. Tutustu opistoon osoitteessa www.varala.fi.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveen sekä CV:n kera osoitteeseen marko.arvonen@varala.fi  otsikolla ”Palvelutiiminvetäjä”.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään ti 19.4.2022 mennessä.

Tiedustelut Marko Arvonen 044 345 9932.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top