• Contrast
    • Layout
    • Font

Varalan säätiö on nimittänyt Varalan Urheiluopiston rehtoriksi Marjaana Eskelisen Tampereelta.  Marjaana Eskelinen on aikaisemmin toiminut Varalan Urheiluopiston koulutuspäällikkönä.

”Varala haki rehtoria, jolla on parhaat mahdolliset valmiudet ja halu johtaa Varalan Urheiluopiston koulutustoimintaa ja kehittää sitä nopeasti eteenpäin vaativassa markkinatilanteessa. Kyky toimia kumppaneiden kanssa ja hyvät olemassa olevat verkostot tukivat valintapäätöstä. Varalalla on vahva liikunta-alan koulutusosaaminen ja haluamme vahvistaa ja laajentaa sitä tulevaisuudessakin”, toteaa Varalan Urheiluopiston toimitusjohtaja Riku Granat.

”Koulutus on yksi Varalan ydintehtävistä. Tuotamme laadukasta, nykyaikaista ja työelämälähtöistä koulutusta.  Liikunta-alan koulutus on kysyttyä ja vetovoimaista. Suomen hallituksen kärkihanke ammatillisen koulutuksen reformi, vahvistaa koulutuksen asiakaslähtöisyyttä ja osaamisperusteisuutta.  Varalassa näemme reformissa myös mahdollisuuksia. 

Reformin myötä muun muassa yhteistyö työelämän kanssa tiivistyy entisestään”,  kertoo rehtori Marjaana Eskelinen.

Varalan Urheiluopisto on monipuolinen koulutus- ja liikuntakeskus, jonka ydintoimintoja ovat koulutus ja valmennus, hyvinvointipalvelut sekä erilaiset seikkailu- ja elämyspalvelut. Opisto koordinoi myös mm. nuorten urheilijoiden Urheiluakatemiatoimintaa Tampereella.

Marjaana Eskelinen aloittaa tehtävässään 1.2.2017 alkaen.

Lisätietoja

Marjaana Eskelinen marjaana.eskelinen@varala.fi

Riku Granat riku.granat@varala.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top