• Contrast
    • Layout
    • Font

Rekrytointi: Kokki

Haemme nyt

Kokkia

Varalan keittiö on tunnettu maukkaasta ruuastaan. Oma keittiöhenkilökunta huolehtii niin arjen pikkutarjoilut kuin juhlatilaisuuksien menun suurella sydämellä.

Kokkina työskentelet yhtenä ravintolatiimin jäsenenä vastaten ruokatuotteen- ja palvelun toimivuudesta vuorossasi. Toimintaa on kahdessa vuorossa 7 päivänä viikossa. Urheiluopistoympäristössä ruoka näyttelee tärkeää roolia terveyden ja kehittymisen edistämisessä. Aamupala-, lounas-, ja päivällisruokailijoiden määrä vaihtelee n. 100 – 400 välillä. Ruokaa valmistetaan keskuskeittiöllä. Tärkeässä osassa ovat myös Varalan kaikissa tiloissa tapahtuvat tilaus-, tapahtuma- ja juhlaruokailut. Pääset näin ollen myös itse aktiivisesti arkiliikkumaan Varalan kauniissa maisemissa kuljettaessasi valmistamaasi ruokaa.

Ruokatuotteesta ja keittiön toiminnasta vastaa keittiömestari ja ravintolapäällikkö.

Mitä odotamme

Olet koulutukseltasi kokki, joka on kerryttänyt kokemusta ruoanvalmistuksesta suurtalouskeittiössä tai lounas- ravintoloissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, omaat positiivisen tekemisen otteen ja olet ratkaisukeskeinen.  Nautit hyvästä tekemisen meiningistä. Olet urheilullinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Odotamme, että sinulla on voimassa oleva ajokortti ja hygieniapassi ja olet suomen kielen taitoinen, englannin kielen osaaminen on hyvä lisä.

Mitä tarjoamme

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Ruokatuotteen valmistamisen monipuolisuutta keskuskeittiöstä aina yksilöllisiin juhlaruokiin.

Mahdollisuus olla osa liikunnallista ja toiminnallista ympäristöä, jossa päivittäisen tekemisen taso takaa tulevaisuuden menestyksen. Varalassa Sinua odottavat mukavat asiakkaat, loistavat työkaverit sekä miellyttävä ja vauhdikas toimintaympäristö.

Palkkaus on Yksityistä Opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen ja päälle tulevat vielä hyvät henkilöstöedut.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa keittiömestari Antti Kungas antti.kungas@varala.fi

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen marko.arvonen@varala.fi 7.2.2022 mennessä.
Otsikoi viestisi: Kokkirekry.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top