• Contrast
    • Layout
    • Font

– jokainen lapsi voi paljastaa sisäisen supersankarinsa ja kokea liikunnan ilon

Varalan Urheiluopisto Geego Kidsin osakkaaksi.  Yhteistyö alkoi jaetuista näkemyksistä ja on kasvanut kumppanuudeksi, jonka tarkoitus on tukea lasten luontaista halua liikkua ja oppia. Visiona on luoda myös kansainvälisestä liiketoimintaa, joka on tärkeää sekä yhteiskunnallemme että Suomelle kokonaisuudessa.

Olen nähnyt sekä lähipiirissäni, että ohjaamissani liikuntaryhmissä, miten lasten liikkumistaidot ovat heikentyneet. Sama totuus on nähtävissä myös Move!-mittausten tuloksissa. Niinkin perustava taito kuin pallon kiinniottaminen voi olla haastavaa. Tämän havainnon myötä halusimme luoda Geegon sovelluksen, joka innostaa lapsia liikkumaan luonnollisesti” kertoo Geegon perustaja Heidi Leivo.

Geego sytyttää kipinän liikkumiseen, ja lapset jatkavat leikillään, olipa se sitten käpyjen heittelyä tai tasapainottelua koulumatkan varrella. Tavoitteenamme on herättää lasten uteliaisuus ja halu kehittää omia taitojaan. Kun taidot ovat riittävät, niin myöhemminkin on helppoa tarttua, vaikka padel-mailaan tai maastopyörän ohjaustankoon.

Varalan asiantuntijoiden osaamisella varmistetaan, että Geego-sovelluksen sisältö on pedagogisesti ja liikunnallisesti korkealaatuista. Yhteistyö mahdollistaa, että jokainen lapsi voi Geegon avulla löytää sisäisen supersankarinsa ja kokea liikunnan ilon, joka seuraa heitä läpi elämän. Varalan asiantuntijuus liikunnan ja valmennuksen alueilla rikastuttaa Geegon sisältöä, vahvistaen sen vaikuttavuutta ja monipuolisuutta.

Varalalle yhteistyö Geegon kanssa on loistava mahdollisuus olla mukana ratkomassa lasten liikkumattomuuden haasteita kehittämällä vaikuttavia palveluita uudelle tasolle myös digitaalisuutta hyödyntäen, iloitsee Varalan Urheiluopiston toimitusjohtaja Riku Granat ja Hyvinvointipalveluiden johtaja Minni Suni.

Tampereen kaupunki innostui ensimmäisten joukossa mukaan. ”Tampereella tavoitellaan pormestariohjelman mukaisesti kaikenlaisen liikunnan lisäämistä. Kaupunki käynnistää kahdella perusopetuksen koululla alkuopetuksen liikunnan lisäämisen projektin. Toteuttajina ovat Varalan Urheiluopisto ja Geego Kids. Vaikuttavuutta seurataan ja mikäli tulokset ovat liikunnan lisäämisen suhteen positiivisia, pyritään pilottia vaiheittain laajentamaan kattamaan koko kaupunki”, kertoo Tampereen Kaupungin apulaispormestari Matti Helimo.

Yhdessä me pyrimme innostamaan ja tukemaan jokaista lasta, perhettä ja yhteisöä kohti aktiivisempaa ja terveellisempää elämäntapaa. Haluatko tietää lisää ja liittyä Geegon ja Varalan matkalle – yhdessä luomme liikunnallisen ilon polkuja tuleville sukupolville!

Lisätietoja

Varalan Urheiluopisto
Johtaja, hyvinvointipalvelut
Minni Suni
+358 40 740 5325, minni.suni@varala.fi

Geego Kids
Toimitusjohtaja
Heidi Leivo
040 521 3914, heidi@geegokids.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top