• Contrast
    • Layout
    • Font

Lataa akkusi, osa 2 unen paluu

Lataa akkusi -yritystilaisuussarjamme toinen osa ”Unen paluu” keräsi nukkumisesta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneita asiakkaitamme Varalaan.

Aamutilaisuus aloitettiin vapaavalintaisesti joko osallistumalla metabolisen iän testaamiseen tai aamun Flow & Mindfullness -liikuntaosuuteen.

Aamupalan lomassa saimme kuulla mielenkiintoisia esityksiä nukkumisesta ja hyvinvointialan uusimmista trendeistä.

”Uni on hyvinvointimme kulmakivi”, muistutti Unitohtori, dosentti Henri Tuomilehto. Ilman riittävää lepoa, palautuminen vaikeutuu ja ihminen on alttiimpi sairastamiselle. Riittämätön uni vaikuttaa myös aineenvaihduntaan ja hankaloittaa painonhallintaa. Univaje aiheuttaa myös hiilihydraattihimoa.

Henri Tuomilehto on yksi harvoja suomalaisia unihäiriöpotilaita päätyönään hoitavia lääkäreitä. Hänellä on pitkäaikainen kokemus niin uniongelmaisten potilaiden hoitamisesta kuin tutkimustyöstä liittyen uneen, tyypin 2 diabetekseen, sydän- ja verisuonisairastavuuteen ja terveellisten elämäntapojen vaikutuksesta näihin kroonisiin sairauksiin.

Unitohtorin luento herätti varmasti paljon ajatuksia, kuinka suuri merkitys unella on kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, unohtamatta tietenkään liikunnan ja ravinnon merkitystä.

Pekko Vehviläinen ja Minna Tanskanen kertoivat kuulumiset viime viikon matkaltaan Kaliforniasta, Health 2.0 konferenssista, joka on maailman johtava terveyden ja terveydenhuollon innovaatioiden esittelypaikka. Minna ja Pekko ovat digitaalisen terveyden ja hyvinvoinnin johtavia asiantuntijoita Suomessa. He yhdistävätkin tieteellisen lähestymistavan hyvinvointivalmennukseen ennennäkemättömällä tavalla. Digiterveys.fi -konseptin kautta tartummekin tiukasti kiinni yritysten henkilöstön hyvinvointiin.

Tilaisuudessa asiakkaamme puheenvuoron käytti Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden  nuorisopalvelujohtaja Jukka Etu-Seppälä, kertoen kuinka heillä työntekijöiden hyvinvointiin on saatu hyviä ratkaisuja yhteistyössä Varalan kanssa.

Lataa akkusi -yritystilaisuussarjamme saa jatkoa muutaman kuukauden kuluttua, tulossa osa 3. Seuraa viestintäämme ja ole mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top