• Contrast
    • Layout
    • Font

Varala ja Manse PP jatkavat hyvää yhteistyötään. Allekirjoitettu yhteistyösopimus kattaa Varalan ja Manse PP naisten ja miesten edustusjoukkueet kaudella 2021-2022.

Olemme erittäin tyytyväisiä aikaisempaan yhteistyöhömme ja odotamme innolla tulevaa kautta”, pohtivat Varalan toimitusjohtaja Riku Granat ja Manse PP edustus ry:n puheenjohtaja Pirkka Savilahti.

Varala on vahvasti mukana Manse PP:n asiantuntijavalmennuksessa niin fysiikka-, ravinto- kuin psyykkisessä valmennuksessa sekä urheilijoiden testaamisessa.  Varalan Urheiluopiston fysiikkavalmentajat Tiia Hautala ja Jenni Puputti jatkavat Manse PP:n fysiikkavalmennuksessa ja muu Varalan asiantuntijatiimi osallistuu valmennukseen joukkueiden tarpeiden mukaan.

”Viime vuosina harjoittelu on sujunut hyvin ja pyrin auttamaan pelaajia kehittymään fyysisesti tavalla, joka tukee huippupesäpalloilijana olemista”, kertoo Varalan fysiikkavalmentaja Tiia Hautala.

Pelaajien fyysisten ominaisuuksien kehittymistä on seurattu Varalan Urheiluopistolla useamman vuoden ajan. Harjoittelun seuranta sekä myös urheilufysioterapeutin tuki valmennukseen jatkuu koko tulevankin kauden. Varalan valmennuskeskuksen asiantuntijat tuovat viimeisimmän tiedon sekä pelaajien, että valmentajien käyttöön.

Tulevaan yhteistyöhön sisältyy myös Varalassa järjestettävät huippuleirit pesäpallojunioreille. Leirejä tullaan järjestämään eri teemojen alle mm. lukkari- ja lyöjäleirit. Juniorit tulevat saamaan oppia suoraan lajin huippuosaajalta.

Tiedustelut

Varalan Urheiluopisto
Toimitusjohtaja
Riku Granat
+358 50 5583 813
riku.granat@varala.fi

Varalan Urheiluopisto
Valmennuskeskuksen johtaja
Hannele Hiilloskorpi
+358 40 5196 946
hannele.hiilloskorpi@varala.fi

Manse PP edustus ry
Puheenjohtaja
Pirkka Savilahti
050-4105550
pirkka.savilahti@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top