• Contrast
    • Layout
    • Font

Energinen, myyntinälkäinen, myyntityöstä täysillä nauttiva BtoB-myynnin osaaja, haemme juuri sinua.

Eduksesi katsomme kaupallisen koulutuksen, mutta eniten arvostamme myynnin työkokemustasi ja menestystäsi palvelunmyyntitehtävissä. Meillä Varalassa osataan hyvinvoinnin ja vapaa-ajan palvelut. Näiden tarjoamiseen aktiivisesti asiakkaillemme kaipaamme lisää lihasta ja pelisilmää. Toivomme sinulla olevan osaamista yritysmyynnistä, asiakkuuksien hallinnasta ja kehittämisestä sekä aitoa kiinnostusta työhyvinvoinnin ja vapaa-ajan palveluihin.

Työssäsi raportoit kaupalliselle johtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä Varalan muiden sidosryhmien kanssa. Hoidat myyntiprosessin laadukkaasti aina liidien luomisesta ja ensikontaktista kaupan päättämiseen ja vastaat asiakkuuden edelleen kehittämisestä varmistaen tyytyväisen asiakkaan.

Tehtävä on alkuun määräaikainen, mutta mahdollisuus pidempään molemminpuoliseen sitoutumiseen on olemassa. Myynnin ammattilaisen sopimus tulee siis olemaan kestoltaan 1 +  x vuotta.

Jos koet olevasi hakemamme henkilö ja uskallat ottaa haasteen vastaan, hae paikkaa 1.5.2016 mennessä osoitteessa www.sihti.fi. Lisätietoja antavat Jukka-Pekka Annala p. 050 444 4455 ja Mira Perttula 050 444 4418. Tutustu joukkueeseemme osoitteessa www.varala.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top