• Contrast
    • Layout
    • Font

Oletko valmis KUNNON ALKUun?

Nyt voit saada aivan uudenlaisen kilpailuedun yrityksellesi! Olemme yhdistäneet iSearch Groupin hyväntuuliset rekrytointi- ja suorahakupalvelut ja Varalan kattavat hyvinvointipalvelut. Tavoitteenamme on vahvistaa positiivista työnantajamielikuvaa ja auttaa yritystäsi erottumaan joukosta.

Rekrytointi on aina suuri panostus, ja me haluamme varmistaa sen onnistumisen kanssasi. KUNNON ALKU -palvelukokonaisuus tarjoaa yrityksellesi kaiken tarvittavan rekrytointiprosessin onnistumiseksi. iSearch Group takaa tehokkaat ja ammattitaitoiset rekrytointipalvelut, ja Varalan henkilökohtainen hyvinvointivalmennus tukee uuden työn aloittamista.

Kun sijoitat johtajasi tai asiantuntijasi hyvinvointiin tarjoamalla heille valmennusta ja tukea, houkuttelet ja sitoutat heitä entistäkin vahvemmin yritykseesi. Me autamme heitä menestymään ja kukoistamaan uudessa roolissaan. Hyvinvoiva johtaja johtaa tiimiään tehokkaasti ja tuo parhaansa esiin. Tämä puolestaan vaikuttaa suoraan tiimin suorituskykyyn, tehokkuuteen ja kokonaistuottavuuteen.

KUNNON ALKU tarjoaa sinulle vahvaa pito- ja vetovoimaa. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja anna meille mahdollisuus auttaa sinua menestymään.

Kuvassa Varalan hyvinvointipalvelujen Minni Suni, iSearch Groupin Ville Mäkinen ja Varalan Riku Granat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top