• Contrast
    • Layout
    • Font

Rekrytointi: Vuorovastaava kokki

Haemme nyt

Vuorovastaavaa Kokkia

Varalan keittiö on tunnettu maukkaasta ruuastaan. Oma keittiöhenkilökunta huolehtii niin arjen pikkutarjoilut kuin juhla-tilaisuuksien menun suurella sydämellä.

Vuorovastaavana kokkina työskentelet yhtenä ravintolatiimin jäsenenä vastaten ruokatuotteen- ja palvelun toimivuudesta vuorossasi. Toimintaa on kahdessa vuorossa 7 päivänä viikossa. Urheiluopistoympäristössä ruoka näyttelee tärkeää roolia terveyden ja kehittymisen edistämisessä. Aamupala-, lounas-, ja päivällisruokailijoiden määrä vaihtelee n. 100 – 400 välillä. Ruokaa valmistetaan keskuskeittiöllä. Tärkeässä osassa ovat myös Varalan kaikissa tiloissa tapahtuvat tilaus-, tapahtuma- ja juhlaruokailut. Pääset näin ollen myös itse aktiivisesti arkiliikkumaan Varalan kauniissa maisemissa kuljettaessasi valmistamaasi ruokaa.

Ruokatuotteesta ja keittiön toiminnasta vastaa keittiöpäällikkö, jota tarvittaessa sijaistat.

Mitä odotamme

Olet koulutukseltasi kokki, joka on kerryttänyt kokemusta ruoanvalmistuksesta lounas- tai tilausravintoloissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, omaat positiivisen tekemisen otteen ja olet ratkaisukeskeinen. Toimit esimerkkinä vuorollesi ja vastaat hyvästä tekemisen meiningistä. Olet urheilullinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Odotamme, että sinulla on voimassa oleva ajokortti ja hygieniapassi ja olet suomen kielen taitoinen, englannin kielen osaaminen on hyvä lisä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyllä.

Mitä tarjoamme

Ruokatuotteen valmistamisen monipuolisuutta keskuskeittiöstä aina yksilöllisiin juhlaruokiin.

Mahdollisuus olla osa liikunnallista ja toiminnallista ympäristöä, jossa päivittäisen tekemisen taso takaa tulevaisuuden menestyksen. Varalassa Sinua odottavat mukavat asiakkaat, loistavat työkaverit sekä miellyttävä ja vauhdikas toimintaympäristö.

Palkkaus on Yksityistä Opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen.

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antavat ravintolapäällikkö Kati Viitala kati.viitala@varala.fi, sekä rekrytointikumppanimme Personnel Group, Mika Ahlfors p. 03 3138 0464.

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen www.personnel.fi kautta 1.10.2018 mennessä.

Vuorovastaava kokki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top